TRABZONSPOR ONA KALDI

Haber ; Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com

 Bordo-Mavili ekipte Gaziantepspor maçının ardından yaşanan hakem skandalı nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Trabzonspor’a para ve hak mahrumiyeti cezaları yağdırdı. TFF Başkan Vekili İbrahim Usta’nın dahi cezalandırıldığı olayda, bir tek Trazonspor Başkan Yardımcısı Serdar Abdi Üstünsalih kurtuldu. 
 
1 yıl öncesinde hakkında istifa ettiği iddiaları olan ancak istifa edip etmediği belli olmayan, yapılan transferler nedeniyle ‘Biri bizi durdursun’ şeklinde açıklama yapan ve transfer politikasını eleştiren, son olarak da kulüpte satılan Audi marka aracı satın almakla gündeme gelen Üstünsalih, kulübün sportif resmi işlerde tek yetkilisi.
 
Trabzonspor’da 10 yöneticinin 9’u çeşitli hak mahrumiyeti cezaları alırken, gözler yönetimde ceza almayan tek isim olan Serdar Abdi Üstünsalih’e çevrildi. “9 aydır kulüple ilgim yok” diyen Üstünsalih TFF dahil olmak üzere sportif alanda imza yetkisi olan tek yönetici olarak kaldı. 
 
Bordo-Mavili kulüpte, ne acıdır ki, sportif konularda tek imza yetkisi, 9 aydır kulübe uğramadığını açıklayan Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Serdar Adi Üstünsalih’e kalırken, Başkan Yardımcısının hazirun listesini imzalamaması halinde Trabzonspor Futbol Takımı sahaya dahi çıkamayacak. 
 
Üyelerden Recep Bakırtaş, kulübe kayyum atanması için Asli Sulh Hukuk Mahkemesi’ne müracaat ederken, kulübe kayyum atanmaması halinde kulüpteki sportif alandaki tek imza yetkisi kendisine kaldı.