Trabzonspor Kulübü'nden Vali Yavuz'a Ziyaret etti 
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com

 Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Trabzonspor Kulüp Başkanı Dr. Muharrem Usta ve Asbaşkan Dr. Ahmet Çubukçu’yu makamında kabul etti.
 
Trabzonspor’un ilimiz için önemine vurgu yapan Vali Yavuz, “Trabzon’un ve Trabzonlunun vazgeçilmezi olan Trabzonspor’umuza herkesin ve her kesimin destek olması gerekir. Bizler devlet olarak her zaman bu kulübün yanındayız. İmkânlarımız dâhilinde her türlü desteği vereceğiz” dedi.
 
Yeni sezonun başlamak üzere olduğunu söyleyen Vali Yavuz, 2016-2017 Spor Toto süper Lig Turgay Şeren sezonunda başta Trabzonspor olmak üzere tüm futbol takımlarımıza başarılar diledi.
 
Akyazı Stadyumunun sezonun ilk yarısında hizmete açılması için yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını belirten Vali Yücel Yavuz, “Tüm ilgili kurumlarımız ve müteahhit firması ile koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Çok önemli bir aksilik olmazsa Ekim ayı sonlarına doğru maçlarımızı bu sahada yapacağımızı düşünüyorum” şeklinde konuştu.
 
Trabzonspor Kulübü Muharrem Usta’da Vali Yavuz’a kendilerini kabul etmeleri ve kulübe verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.