Son olarak kadrosuna kattığı İsmail Köybaşı için de imza töreni düzenledi.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun da katılacağı imza töreni bugün saat 16:30'da TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde basına kapalı olarak gerçekleşti.

İmza töreninde konuşan Başkan Ahmet Ağaoğlu "Bu transferin gerçekleşmesinde kolaylık sağlyan Rizespor Başkanına da teşekkürler. Seni yetiştirenlere de teşekkürler. Allah sakatlık vermesin başarılı 0olman en büyük temennimiz." ifadelerini kullandı.
İsmail Köybaşı ise yaptığı açıklamada "Beni bu camiaya kattığınız için sie teşekkür ediderim, şuanki konuşmalardan dolayı çok heyecanladım. uyumun başarıyı getireceğini düşünüyorum. Kulüpte herkesin bir olacağı ve başarının buradan geçeceğini düşünüyorum. gururlanıyorum burada olduğum için. Mental ve fiziksel olarak hazırım. Başarının bir parçası olmak için sabırsızlanıyorum. Buradaki organizasyonu gördükçe Trabzon için heyecanlanıyorum. hedefe gitmeliyiz. Sizin bu isteğinizi görüyorum. Bu isteğin ,içinde olduğum için mutluyum. herkese hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Ahmet Ağaoğlu "Önemli bir aşilenin parçası oldun. Trabzonspor camiası büyük bir canmşia büyük bir aile. Bizi diğer camialardan ayıran en önemli özellik aile olmak. Kulüp yöneticileri olarak bu aşilenşin sorumluluğu bizde. Siz de bu ailenin değerlillerisiniz. Bizim taraftarımız en özel taraftarlardır. onlar başarı isterler. yarın değil dün isterler. Sen tecrübenle uyum sağaklayacağını biliyorum. Vereceğimiz mücadeleyi hep birliklte vereceğiz. Allah hepimizin yardımcısı olsun." ifadelerini kullandı.

Ahmet Ağaoğlu yeni transferlere forma satma geleneğini sürdürürken 1500 forma satın almasını önerdi, Köybaşı ise Trabzonspor'un kuruluş tarihini 8 Ağustos'u işaret ederek 1967 forma alacağını belirtti.