Trabzonspor Hosseini'ye Yat Limanında İmza Attırdı

Haber: Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 

Trabzonspor bir ilki gerçekleştirdi. Dünya'da İlk defa bir Futbol Kulübü Kendine ait yat limanında Futbolcusuna imza attırdı.

Yat limanında düzenlenen imza töreninde ilk olarak konuşan Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu,“Trabzonspor tesisleri önünde, Trabzonspor’a ait yat limanı. Böyle bir futbolcuya ait imza töreni dünyada hiç bir yerde yoktur. Trabzonspor her konuda olduğu gibi bu gün de kendine özgü tavrı ile imza töreni yapıyor” dedi.  Hosseini’nin transferi ile ilgili konuşan Hacısalihoğlu, “Yeni arkadaşımızı uzunca bir zamandır tanıyorsunuz. İlgi alanınızda. Bonservisi ile ilgili ufak bir pürüz vardı. O pürüz yeni halledildi. O nedenle bugün Trabzonspor’a katmış olacağız. Umuyoruz ki Trabzonspor’da çok başarıla imza atacak. Hem kendi hem de kulübümüz mutlu günler geçirecek. İnşallah bizleri mahcup etmeyecek” diye konuştu.  Hosseini ise, “Burada bulunduğum için mutluyum. Eski takımım da taraftarlı bir takımdı. Burada da taraftarı çok olan bir takıma geldiğim için gururlu ve mutluyum” dedi.  Trabzonspor’un ardından hayalleri nedir sorusuna Hosseini, “İlk olarak benim düşüncem, takımım için yapacağım neler varsa yapmak. Takımın başarısı benim için ilk sırada. Ondan sonra gelecekle düşüncelerde, hayırlısı neyse o olur inşallah” diye konuştu.

HOSSEİNİ İMZA SONRASI KONUŞTU 

Trabzonspor’a transfer süreci ile ilgili de konuşan Hosseini, “Buradan Trabzonspor ve İstiklal yönetimine çok teşekkür ediyorum. Çok detaylı olarak ben bilmediğim için sizinle paylaşamam. Şunu biliyorum ki yönetim kendisi çok güzel bir şekilde bu süreci ilerletti” dedi.  Hacısalihoğlu ise “İki ülke arasında transfer olduğu zaman mutlaka böyle yardım istenir. Gerek tecrübe açısından gerek orada ki kurumlarla irtibat kurma açısından. Zaten çözümlendi. Her iki tarafta anlayış gösterdi. Bu transferin olmasında yönetici arkadaşımız Özer Bayraktar’ın katkıları oldu. Gitti orada kaldı çözümledi. Kendisine teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.