Bordo mavililer kazanarak zirvede puan farkını korumayı hedefliyor. Trabzonspor Giresunspor maçı saat kaçta muhtemel 11'ler nasıl? İşte detaylar
 
Süper Lig'in 22. haftasında Trabzonspor Giresunspor ile sahasında mücadelede edecek. Geçen hafta zorlu şartlarda Sivas deplasmanından 1 puanla dönen lider, bu kez kazanarak takipçileriyle arasındaki puan farkını korumak istiyor. 

Trabzonspor Giresunspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Akyazı'da oynanacak Trabzonspor Giresunspor maçı saat 20.00'de başlayacak. Karşılaşmayı hakem Alper Ulusoy yönetecek. Onun yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ile İbrahim Çağlar Uyarcan üstlenecek.

MUHTEMEL 11'LER

Trabzonspor: Uğurcan, Peres, Hüseyin, Vitor Hugo, Puchacz (Denswil), Dorukhan, Hamsik, Visca, Bakasetas, Abdülkadir Ömür, Cornelius

Giresunspor: Okan, Hayrullah, Diarra, Perez, Aziz Behich, Flavio, Zeki, Suleymanov, Diabate, Sergio, Balde

EKSİKLER

Geçen hafta içerisinde koronavirüse yakalanan Nwakaeme ve Siopis'in yanı sıra dün PCR testi pozitif çıkan Koita ile Afrika Kupası'nda bulunan Kouassi bu maçta forma giyemeyecek.  Bu isimlerin yanı sıra sakatlıklarını atlatarak çalışmalara başlayan Djaniny ve Trondsen'in de riske edilmemesi bekleniyor.