Pazarlama ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Serdar Ekrem Şirin ile Balıkesirspor Başkanı Kadir Dağlı’nın katılımıyla gerçekleşen törende 2000 doğumlu Rahmi Anıl Başaran ilk transfer tescil döneminde kendisini Trabzonspor’a bağlayan ön sözleşmeyi imzaladı.

Trabzonspor Pazarlama ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Serdar Ekrem Şirin, “Türkiye’de genç sporcuların en çok oynamayı arzu ettiği takım Trabzonspor. Bizim de zaten böyle bir geleneğimiz ve misyonumuz var. Bu kapsamda takip ettiğimiz pek çok genç ve yetenekli futbolcu arkadaşımız var. Bunlardan biri de Anıl Başaran’dı. Doğru yere, doğru zamanda geliyor. Takımımızda çok başarılı olacağına gönülden inanıyorum” dedi.

Anıl Başaran ise, “Çok heyecanlıyım, aynı zamanda mutluyum. Trabzonspor gibi büyük bir camianın parçası olacağım için büyük bir gurur yaşıyorum. Umarım bana inanan ve güvenenleri mahcup etmem. Trabzonspor camiası için elimden gelenin en iyisini yapacağım” diye konuştu.

İmza töreninin ardından Pazarlama ve Halkla İlişkiler KoordinatörüSerdar Ekrem Şirin tarafından Balıkesirspor Başkanı Kadir Dağlı’ya adının yazılı olduğu formamız hediye edildi.