Trabzonspor'da Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun katılımıyla yeni transferler Vitor Hugo ve Djaniny Semedo için Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri Futbol Koordinasyon Merkezi’nde imza töreni düzenlendi.

İmza töreninde konuşan Başkan Ahmet Ağaoğlu, “Vitor Hugo camiamızın da bildiği gibi ismi iki aya yakın bir süredir gündemimizde olan bir oyuncuydu. Açıkça ifade edeyim ki görev süremiz içerisinde bütçe limitlerimizi en fazla zorlayan oyuncu oldu. Oyuncu olarak değil ama bonservis ücreti olarak. Çok uzun süren pazarlıklardan sonra hem oyuncu kendi alacağı ücretten fedakarlıkta bulundu, hem de kulübü çok ciddi bir indirim yaptı. Tüm kamuoyunun da bildiği şekilde Trabzonspor Kulübü transfer ettiği tüm futbolcuların ücretlerini ve bonservis bedellerini çok açık olarak paylaşan bir kulüptür. Onun için hem kulübüne hem de kendisine çok teşekkür ediyoruz. Kendisi uzun süre çaba sarf etti Trabzonspor’da oynamak için. İki aylık süreç boyunca elinden gelen her türlü gayreti gösterdi. Kendisine aramıza katıldığı için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Trabzonspor'da Hugo ve Djaniny imza attı

“Djaniny kariyerli ve yetenekli bir oyuncu. Hem izleme komitesinin hem de teknik direktörümüzün üstünde durduğu ve transferini talep ettiği bir oyuncuydu” diyen Başkanımız Ağaoğlu, şunları söyledi:

“Bizden önceki kulübü nedeniyle biraz sıkıntılı bir transfer gerçekleştirdik. Takımımızın hücum hattına çok büyük katkıda bulunacağına inandığımız bir oyuncu. Transferle ilgili hukuki anlamda bir takım soru işaretleri olduğu için biraz gecikmeli gerçekleştirdik. Hem yurt dışındaki hem de bünyemizdeki hukukçulardan aldığımız görüş doğrultusunda nihai kararı verdiğimiz ve süreç olarak baktığımız zaman yine transfer penceresinin kapanmasına bir iki gün kala gerçekleştirdiğimiz bir transfer. Avrupa’da oynadığı süre içerisinde de Sudi Arabistan’da oynadığı süreçte de çok başarılı bir performans sergileyen ve yasal olarak baktığınız zaman da Trabzonspor Kulübü’nün oyun sistemine uyum göstereceğine ve kariyerindeki başarılara da burada devam ettireceğine inandığımız bir oyuncumuz. Bonservisiyle birlikte Hugo’da olduğu gibi kulübümüzle sözleşme imzaladı. İnşallah, futbol kariyerlerini Trabzonspor’da, başarılarla dolu bir şekilde noktalarlar. Djaniny’e de aramıza katıldığı için teşekkür ediyorum.”