Trabzonspor - Cağliari Karşılaşması 0 - 0 Bitti

 
Trabzonspor yeni sezon öncesi son hazırlık maçında İtalyan Serie A temsilcisi Cagliari ile karşı karşıya geliyor.

İşte Trabzonspor'un ilk 11'i

 iLK 11: ESTEBAN, PEREİRA, TOURE, AKBAŞ, İBANEZ, KUCKA, ONAZİ, SOSA, ABDÜLKADİR, YUSUF, RODALLEGA 

 Yedekler: UĞURCAN, SEMİH KARADENİZ, HOSSEİNİ, HÜSEYİN TÜRKMEN, SAMİCAN ÖZKAN, BATUHAN ALPARSLAN, MURAT CEM, OLCAY ŞAHAN, ABDÜLKADİR PARMAK, VAHİD AMİRİ 

Trabzonspor ligin başlamasına sayılı günler kala, Atatürk Olimpiyat Stadyumunda Cagliari ile karşı karşıya geldi. 90 dakika sonunda 0-0 berabere biten karşılaşmada, Trabzonspor'un Cagliari karşısında etkili bir futbol ortaya koydu. TARAFTAR SOSA DEDİ, SOSA ATAMADI! Hugo Rodallega'nın rakip ceza sahası içinde yerde kaldığı bir pozisyonda hakem penaltı dedi. Kazandığı penaltıyı kullanmak üzere topun başına giden Rodallega, taraftarların Sosa şeklinde tezahürat yapmaları üzerine sinirli bir şekilde topu Sosa'ya bıraktı. Ancak Sosa bu penaltıyı gole çeviremedi.

Yaşanan bu olayın ardından Rodallega'nın adını bağıran taraftarlara, Kolombiyalı futbolcu armaya öperek cevap verdi ve olay tatlıya bağlandı. İlk yarı golsüz berabere bitti.

İKİNCİ YARI GOLLE BAŞLADI AMA 

İkinci yarıda Yusuf Yazıcı'nın sol kanattan kullandığı köşe vuruşunda, karambolün ardından top Cagliari ağlarına gitti ama ne yazı ki ofsayta takıldık. 

 DEĞİŞİKLİKLER ARDARDA GELDİ 

İkinci yarıda tüm yedek oyuncuları değerlendiren Ünal Karaman, böylelikle herkese forma şansı tanımış oldu. Son değişikliği ise Ibanez'i çıkartarak yaptı. İRANLILAR GÖZ DOLDURDU En çok merak edilen transferler olan Vahid Amiri ve Hosseini oyuna dahil olmalarıyla birlikte göz doldurdular. Özellikle Rodallega'nın çıkışının ardından oyuna giren Vahid Amiri, hücum hattında yaptığı ofansif hamlelerle taraftarın beğenisini kazandı.