İSTEYEN TARAF BEŞİKTAŞ'TI 2-0 KAZANMAYI BİLDİ 

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Beşiktaş'ı Hüseyin Avni Aker'de ağırlayan Trabzonspor'da oyundan alınan Özer Hurmacı bu karara tepki gösterdi. 58. dakikada Beşiktaş'ın Demba Ba ile bulduğu golün ardından Trabzonspor'un hocası Ersun Yanal Özer Hurmacı'yı saha kenarına alırken Oscar Cardozo'yu oyuna soktu. Değişiklik tabelasından kendi numarasını gören Özer Hurmacı hocasının bu kararına tepki gösterdi. Üzgün bir şekilde saha kenarına gelen Özer, yedek kulübesi yerine direk soyunma odasının yolunu tuttu.
Taraftar tepki gösterdi

Bu sırada Trabzonspor taraftarı Ersun Yanal'ın bu kararına tepki göstererek "Özer" tezahüratı yaptı. Trabzonspor yedek kulübesinin arkasında oturan bir taraftarla Ersun Yanal arasında sözlü tartışma yaşandı. İlerleyen dakikalarda Özer Hurmacı soyunma odasından gelerek yedek kulübesine oturdu.


Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile Beşiktaş arasında oynanan 29. haftanın dev maçında ilginç istatistikler ortaya çıktı.

Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nun un ev sahipliği yaptığı karşılaşmada her iki taraf da rakip kaleyi 4'er defa yokladı. Bu şutlarda Siyah-Beyazlı konuk ekip 2 isabet sağlarken, Bordo-Mavili takım hedefi hiç tutturamadı.

Topla oynama oranlarında Kara Kartal, rakibine % 53'e 47 olarak üstünlük sağladı. Slaven Bilic'in öğrencileri, bşarılı pas alanında ise Ersun Yanal komutasındakiKaradeniz tmsilcisini 211'e 144'le geride bıraktı.

İlk devre istatistikleri
Topla oynama: %47-%53
Toplam şut: 4-4
İsabetli şut: 0-2
Başarılı pas: 144-211
Korner: 2-1