Trabzonspor - Aytemiz Alanyaspor Karşılaşması Saat kaçta

Haber : Ömer Altıntaş   www.trabzonhaber24.com 

 Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasının kapanış maçında bu akşam Aytemiz Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek.

Ligin 17. haftasında deplasmanda Bursaspor'u 2-1, 18. haftada Kasımpaşa'yı İstanbul'da 1-0, 19. haftada yeni stadı Medical Park Arena'da oynadığı ilk maçta Gaziantepspor'u 4-0 ve 20. haftada da Osmanlıspor'u dış sahada 1-0 yenip ligde 176 hafta sonra 4 maç art arda kazanan bordo-mavililer, Aytemiz Alanyaspor'u da mağlup ederek galibiyet serisini 5'e yükseltmeyi hedefliyor.

Trabzonspor Aytemiz Alanyaspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Trabzonspor Aytemiz Alanyaspor maçı bu akşam saat 20:00'da başlayacak. Karşılaşma beIN sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak

Ligin ikinci yarısında 7 basamak yükselerek 30 puanla 6. sıraya çıkan Karadeniz ekibi, yeni teknik direktörü Safet Susic yönetiminde ilk maçında Gençlerbirliği'ni 3-0 yenen rakibi karşısında galibiyet arayacak.

Karadeniz ekibinde, Onur Recep Kıvrak, Uğur Demirok, Aytaç Kara, N'Doye ve Rodallega sarı kart sınırında bulunuyor. Bu futbolcular bir kart daha görmeleri halinde gelecek hafta Atiker Konyaspor maçında cezalı duruma düşüp görev alamayacaklar.

Ligde 4 haftadır kazanan kadroyu bozmayan teknik direktör Ersun Yanal'ın Aytemiz Alanyaspor maçında da Onur Recep Kıvrak, Pereira, Durica, Uğur Demirok, Mas, Okay Yokuşlu, Onazi, Olcay Şahan, Yusuf Yazıcı, Castillo ve N'Doye 11'ine görev vermesi bekleniyor. Medical Park Arena'da saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Özgür Yankaya yönetecek.


Spor Toto Süper Lig’in ikinci yarısında kayıpsız yoluna devam eden Trabzonspor, 21’inci hafta mücadelesinde bu akşam sahasında konuk edeceği Aytemiz Alanyaspor’u da mağlup ederek galibiyet serisini 5 maça çıkarmayı hedefliyor.

Avrupa kupalarına katılma noktasında iddialı konuma gelen bordo mavililer, sahasında oynayacağı Aytemiz Alanyaspor maçını da kayıpsız tamamlamak istiyor. Tüm hesaplarını galibiyet üzerine yapan bordo mavililer, Aytemiz Alanyaspor’u mağlup edip seriye devam etmek istiyor. Saat 20.00’de Medical Park Arena’da oynanacak karşılaşmayı hakem Özgür Yankaya yönetecek.

KAZANAN KADRODA ISRAR

Ligde son 4 maçını da kazanan bordo mavili takımda teknik direktör Ersun Yanal’ın Aytemiz Alanyaspor karşısında da 11’ini koruyacağı öğrenildi. Yanal’ın bu maçta da Onur, Pereira, Uğur, Durica, Mas, Onazi, Okay, Olcay, Yusuf Yazıcı, Castillo ve N’Doye’dan oluşan 11 ile sahaya çıkması, ayrıca sakatlık sürecini geride bırakan Matus Bero’yu da 18 kişilik kadroya dahil etmesi bekleniyor.

AYTEMİZ ALANYASPOR İLE 2’NCİ RANDEVU

Trabzonspor ile Aytemiz Alanyaspor, bu akşam Medical Park Arena’da oynayacakları maçla birlikte tarihinde ikinci kez karşı karşıya gelecek. İlk kez 2016-17 futbol sezonunun 4’üncü haftasında Alanya Oba Stadı’nda oynanan maçı 3-0 Aytemiz Alanyaspor kazanmıştı. bu akşamki randevu öncesi Trabzonspor ligde 30 puanla 6, Aytemiz Alanyaspor ise 21 puanla 15’inci sırada yer alıyor.

5 İSİM CEZA SINIRINDA

Bu arada Trabzonspor’da Aytemiz Alanyaspor maçı öncesi 5 futbolcu sarı kart ceza sınırında yer alıyor. Bordo mavililerde, 3’er sarı kartı bulunan Onur, Uğur, Aytaç, Rodallega ve N’Doye bu akşam ki maçta da kart görmeleri durumunda ligin 22’nci haftasında oynanacak Atiker Konyaspor karşılaşmasında görev alamayacak.

TARAFTARLAR BİLET KUYRUĞUNDA

Trabzonspor yönetiminin Aytemiz Alanyaspor maçı öncesi taraftarlara ‘takıma destek ol’ çağrısına bordo mavili renklere gönül verenler kayıtsız kalmadı. Bilet satış noktalarında taraftarların gece geç saatlere kadar yüklemelere devam ettiği ve biletlerin önemli bölümünün tüketildiği belirtildi. Trabzonsor Kulübü, taraftarların yoğun ilgisi üzerine Medical Park Arena’daki bilet gişe sayısını artırmıştı.