Trabzonspor ile Aytemiz Alanyaspor, 17.02.0219 (Pazar) Saat 16.00'da oynayacakları maçla birlikte ligde 6’ncı kez karşı karşıya gelecek. Karşılaşmayı Suat Aslanboğa yönetecek.

Trabzonspor – Alanyaspor maçının öncesi canlı yayında röportajlar, maç sırasında canlı takip ve maç sonunda stat önü ve içinden canlı yayında röportajlar ile Haber61’de an ve an yaşayacaksınız.

Ligde iki takım arasında bugüne kadar oynanan 5 maçta Trabzonspor’un 1, Aytemiz Alanyaspor’un 3 galibiyeti bulunuyor. 1 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

Trabzonspor, 2016-2017 sezonundan bu yana Süper Lig'de mücadele eden Aytemiz Alanyaspor ile oynadığı söz konusu maçlarda 5 gol atarken, kalesinde 9 gol gördü. Ligin ilk yarısında Alanya’da oynanan karşılaşmada Trabzonspor rakibi karşısından 1-0 mağlubiyetle ayrılmıştı.

TRABZONSPOR'UN AYTEMİZ ALANYASPOR MAÇI MUHTEMEL 11'İ ŞU ŞEKİLDE:

Arda Akbulut, Kamil Ahmet, Hüseyin Türkmen, Hosseini, Amiri, Sosa, Yusuf Yazıcı, Abdülkadir Ömür, Ekuban, Nwakaeme, Rodallega

Trabzonspor sahasında kaybetmiyor

Trabzonspor Spor Toto Süper Lig’in 22. Haftasında Alanyaspor ile karşılaşacak.

17.02.2019 Pazar günü saat 16:00’da Medicalpark Stadında oynanacak karşılaşma öncesinde bordo mavili takımın evinde oynadığı maçlardaki başarılı istatistiği dikkat çekiyor.

Bu sezon Süper Lig’de kendi sahasında en fazla galibiyet alan iki takımdan biri olan Trabzonspor, 11 karşılaşmada 7 galibiyet 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde etti. Trabzonspor bu 11 maçta 25 gol atarken kalesinde 12 gol gördü. Bordo mavililer iç sahada 23 puan topladı.

İç saha maçlarında Trabzonspor ile birlikte en fazla galibiyet alan diğer takım ise Galatasaray oldu.

8 maçta 1 mağlubiyet
 
Trabzonspor iç sahada oynadığı son sekiz Süper Lig maçının sadece birinde mağlup oldu. Trabzonspor bu maçlarda 5 galibiyet 2 beraberlik elde etti.
Trabzonspor’un İstatistikleri dikkat çekiyor

Trabzonspor’un geride kalan 21 haftada yakaladığı istatistik dikkat çekiyor.

Bordo mavililer bu sezon Süper Lig'de en fazla isabetli şut çeken takım oldu. Trabzonsporlu futbolcuların rakip takım kalesine çektiği isabetli şut sayısı 119.

Trabzonspor ayrıca bu sezon en yüksek isabetli şut yüzdesi elde eden takım oldu. Trabzonspor yüzde 48 isabetli şut yüzdesi ile Süper Lig’de lider durumda.

Trabzonspor’dan taraftara uyarı

Trabzonspor'un yaptığı duyuruda şu ifadelere yer verildi;

TFF ve UEFA Talimatları gereği stadyumlarda meşale yakmak, stadyumlara yanıcı, yakıcı maddeler sokmak, sahaya konfeti, su şişesi ve benzeri maddeler atmak, koltuk kırmak, merdiven boşluklarına oturmak ve kötü tezahüratta bulunmak kesinlikle yasaktır.

Takımımızın daha önce oynadığı müsabakalarda taraftarlarımızın rakip takım veya takımlara yönelik kötü tezahüratları kulübümüzün ciddi oranda ceza ödemesine neden olmuştur.

Bu cezalar her tekrarda katlanarak artmakta ve sonuç olarak daha da ağır boyutlara ulaşmaktadır. Ayrıca bu cezaların kulübümüze getireceği zararların yanı sıra, sebebiyet verenler de yasa gereği maddi ve manevi çok ciddi yaptırımlarla karşı karşıya kalacaklardır.

Toplu taşıma kullanmaya ve erken saatte gelmeye özen gösterelim

Taraftarlarımızın yoğunluk sebebiyle stadyuma toplu taşıma kullanarak ve erken saatte gelmeleri özellikle rica olunur.

Güvenlik görevlilerinin yönlendirmelerine uyalım

Taraftarlarımızın stadyum çevresinde özel ve resmi güvenlik güçlerinin trafik yönlendirmelerine uyması büyük önem taşımaktadır.

Tüm taraftarlarımızdan konuya gereken hassasiyeti göstermelerini ve takımımızı maç boyunca centilmence desteklemelerini bekliyoruz.