Trabzon Hamamızade İhsanbey Kültür Merkezi'nde gerçekleşen toplantıya Divan Kurulu Üyelerinin yanı sıra Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve yönetim kurulu katılım gösterdi. 

Az sayıda katılımın yaşandığı toplantı faaliyet raporunun okunmasıyla başlandı.  İsmail İnan bir süre bilgi verdikten sonra, Trabzon Divan Başkanı Ali Sürmen açıklamalarda bulundu.


 
Sürmen "Sevgili başkanımız sizden 3-4 yıl sabır istiyorum dedi, gerçekten de dediğini yaparak. Bu camiayı 8. şampiyonlukla onurlandırdı, Trabzonspor tarihine altın harflerle ismini yazdırdı. Kendisini ayakta alkışlamaya davet ediyorum. Yakın zamanda TFF seçimleri yapıldı, yeni heyet seçildi. TFF Üyesi olarak Yalçın Orhan katıldı onu da kutluyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz. TFF Delegesi olarak bizi de yazdı. Bu vesileyle orada sohbetlere vakıf olduk. O akşam birçok kulüp başkanı ve delege ile oturduk sohbet ettik. Çok hoşuma giden bir şey oldu. Trabzonspor'un şampiyonluğu başarısı hem de başka konuşuluyordu. Hacıkerimoğlu'unn TFF'de adalet temsilcisi olduğunu söylemeleri hoşuma gitti. Hacıkerimoğlu ve Büyükaydın'a hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum''