Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Avni Aker Stadyumunda incelemelerde bulundu.
 
 Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com  

Vali Yavuz, 2016-2017 Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren sezonu öncesinde Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadyumunda incelemelerde bulunarak, Trabzonspor Tesisler Müdürü Hüseyin Emin'den bilgi aldı.
 
         Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili, stadyum güvenlik müdürü ve Stadyum müdürü ile Avni Aker Stadyumunun tüm birimlerini gezen Vali Yavuz, soyunma odasından başlayıp sırasıyla hakem ve, gözlemci odaları,basın toplantı salonu, VİP salonu ve tribünlerde incelemelerde bulunduktan sonra stat yetkilileriyle mini bir toplantı yaptı.
 
         Toplantı sonrası açıklamalarda bulunarak sezonun sorunsuz ve başarılı bir şekilde geçmesini dileyen Vali Yücel Yavuz” Bu hafta sonu başlayacak olan 2016-2017 Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren sezonu öncesi sezon maçlarının bazılarının yapılacağı Avni Aker Stadyumunda ilgililerle birlikte incelemelerde bulunduk. Stadın maçlara hazır olduğunu görmek beni son derece mutlu etti. Yeni sezonun başarılı ve sorunsuz geçmesini diliyorum. Trabzonspor’umuz  sezona hazır ve güçlü bir şekilde giriyor. Akyazı’da inşa edilen yeni stadımız ve tesislerimizle birlikte başarıların geleceğine, Trabzonspor’umuzun şampiyon olacağına inanıyorum” dedi.