Zorlu mücadele öncesinde bordo-mavili ekibe taraftarlarından destek çığ gibi büyüyor.


Trabzon'un en işlek noktası olan Kunduracılar Caddesinin Kuyumcu esnafları bordo mavili formalarını giyerek Trabzonspor'a destek oldu.

Süper Lig'de Trabzonspor Cumartesi saat 16.00'da Adana Demirspor ile karşılaşacak. Şampiyonluk yolundaki engellerden biri olan bu maç öncesinde bordo mavili taraftarlar da kenetlenerek takımlarına destek oluyor.

Trabzon'da bulunan Kunduracılar Caddesi Kuyumcu esnafları da bugün bir araya gelerek Trabzonspor'a destek oldu. Birlik içerisinde verilen görüntü sosyal medyada beğeni topladı.    
                                                                                         TRABZON KUYUMCU ESNAFI SAAT 15.00'DA KEPENK KAPATACAK                                                                           Trabzon Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Ali Yazıcı biz Trabzon Kuyumcu esnafları olarak aldığımız kararla Şampiyonluk yolunda adım adım ilerlemekte olan Trabzonspor'umuza destek için İşyerlerimizi Cumartesi maç günü saat 15.00'da kapatarak Bordo -Mavi formalarımızı da üzerimize giyerek fırtınaya destek için Şenol Güneş Kompleksi Akyazı Medical Park Arena'da yerimizi alacağız .