Törende, yurt içi ve yurt dışında büyük bir yankı uyandırarak 1 milyarın üzerinde izlenme alan Trabzonspor’un Keşanlı gri forma tanıtım filmi tekrar gösterildi. Asbaşkanımız Mehmet Yiğit Alp adına ödülü Genel Sekreter Ömer Sağıroğlu aldı. Ödülü ise Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in adına başkan Yardımcısı Selahaddin Çebi takdim etti.

Törene katılamayan ancak gönderdiği telgraf ile Trabzon Gazeteciler Cemiyeti başta olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür eden Asbaşkanımız Mehmet Yiğit Alp, “Çok değerli gazeteci arkadaşlarım. İşlerim dolayısı ile bu önemli gecede aranızda bulunamamaktan dolayı çok üzgünüm. Trabzonsporumuza gerek yazılarıyla gerekse haberleriyle büyük katkı sağlayan siz değerli emekçi gazetecilerimizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Trabzonsporumuz sizin ve biz yöneticilerin katkılarıyla daha da iyi yerlere gelecektir. Bunu birlikte başaracağız. Gecede ödül alan arkadaşlarımı tebrik ediyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.

Asbaşkanımız Mehmet Yiğit Alp adına ödülü alan Genel Sekreterimiz Ömer Sağıroğlu ise yaptığı konuşmada, “Öncelikli olarak Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nin bu anlamlı gecesinde ödül alan bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Trabzonsporumuzun son yıllarda camiamızla arasında kurduğu en önemli bağlardan birisi de yapmış olduğu başarılı prodüksiyonlardır. Yönetim Kurulu olarak Trabzonspor Medya Birimi’ndeki arkadaşlarımızın çalışmalarına her anlamda destek verdik! Bu başarıda büyük emekleri olan kulübümüzün Asbaşkanı, değerli yol arkadaşım Mehmet Yiğit Alp’e de özellikle teşekkür etmek istiyorum. Sizlere de ayrıca teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” şeklinde konuştu.

Törende ayrıca kulübümüze ödül törenine katkılarından dolayı plaket verildi.