Süper Lig’e de iyi bir başlangıç yapmak istediğimizi belirten Teknik Direktörümüz Hüseyin Çimşir, “Takımımızın potansiyeli çok yüksek. İyi oyunculardan kurulu, özellikle sahada problem çözebilen oyuncularımız var. Bugünkü maçın geneli itibarıyla baktığımız zaman dönem dönem, bölüm bölüm iyi yaptığımız işler vardı. Bir bölümde biraz baskı yedik, top ayağımızda az kaldı. Bizim takımın oynadıkça, birbirini tamamladıkça, daha da hazır hale geldikçe daha farklı yerde olacağına inanıyorum. Bugünkü oyunla ilgili olarak şunu söyleyebilirim, belki taraftarımız da öyle görmüş olabilir; bu oyun bize yetmeyebilir. Daha iyisini yapmamız lazım, dönem dönem daha iyisini yapmamız lazım. Bu takımın potansiyeli bunun çok daha üstünü yapabilecek seviyede. Onları da, eksiklerimizi de oyuncularımızla birlikte konuşup, o eksiklerimizden arınıp Süper Lig’deki Kasımpaşa maçıyla iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz” dedi.

Sakatlıklar üzerine yöneltilen bir soruya ise Çimşir, “Abdülkadir Ömür’ün sakatlığını biliyorsunuz, zor bir sakatlık. Büyük ihtimal, bir sürpriz olmazsa Şubat ayının sonu, Mart ayının başı gibi dönmesi planlanıyor. Onunla ilgili bir gelişme olursa zaten sizinle paylaşırız. Sturridge ise en son Antalya’daki hazırlık maçında bir sakatlık yaşadı. Çok ciddi bir sakatlık değil ama onun da tedavisi, antrenmanı devam ediyor. Gün gün takip ediyoruz, bugünden yarına ne değişir bakmak lazım. Şu zaman gelecek demek çok doğru değil. Yusuf Sarı biliyorsunuz Konyaspor karşılaşmasında sakatlanmıştı. Kasımpaşa maçı veya Malatya maçına dek dönebilir. Novak’ta bir sakatlık var. Onun da Kasımpaşa maçı veya Malatya maçı arasında dönmesini bekliyoruz. Onun haricinde Uğurcan Çakır biliyorsunuz Kayserispor maçında sakatlanmıştı, büyük bir aksilik olmazsa Kasmpaşa maçında oynayacağını düşünüyorum” diyerek cevap verdi.

Devre arası transferiyle ilgili olarak gelen soruya ise Teknik Direktörümüz Hüseyin Çimşir şöyle yanıt verdi; “Yapabilirsek devre arasında birkaç tane transfer yapmayı düşünüyoruz ama devre arası transfer yapmak çok kolay olmuyor. Bazen siz istiyorsunuz, oyuncu istemiyor bazen ekonomisi uymuyor, şartlar oluşmuyor vesaire. Doğru oyuncuyu bulmak bizim için önemli. Doğru oyuncuyu bulursak ve ekonomisi bize uyarsa bir iki tane transfer yapmayı düşünüyoruz”