Trabzonspor, yeni teknik direktörü Ersun Yanal yönetiminde Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürdü. İlk 15 dakikası basına açık olan antrenmanda Yanal'ın oyuncularıyla yakından ilgilendiği gözlendi. 

Trabzonspor'da teknik direktör Vahid Halilhodzic'in görevine son verilmesinin ardından bordo-mavili kulüple 1,5 yıllık sözleşme imzalayan Yanal, ayağının tozuyla ilk antrenmanını basına kapalı olarak gerçekleştirdi. Milli takım arasını iyi değerlendirmek isteyen tecrübeli teknik adam, sabah ve akşam saatlerine iki antrenman koydu.

Yanal'ın basına açık olarak Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirdiği ilk antrenmanı ise çok sayıda gazeteci takip etti. Basına açık olan bölümde oyuncularına açma-germe hareketleri yaptıran Yanal, zorlanan oyuncularına ise yardımcı oldu.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, antrenmanda ise takımın fizyoterapistleriyle bir görüşme yaptı. Oyuncuların sakatlık ve form durumları hakkında bilgi alan Yanal'ın, milli oyuncuların dönmesinin ardından takımın kondisyon durumunu ölçmek için çeşitli testler uygulayacağı belirtildi. Galatasaray maçında sahaya süreceği 11'i belirleyecek olan Yanal'ın sabah antrenmanlarında kondisyona dayalı çalışma yaptırmayı planlarken akşam çalışmalarında ise taktik versiyonlar üzerinde duracağı belirtildi.

TRABZONSPOR, MİLLİLERDEN YOKSUN ÇALIŞTI

Trabzonspor, sabah yaptığı antrenmanı milli oyuncularından yoksun olarak başladı. Mehmet Ekici, Bosingwa, Yatabare, Waris, Belkalem, Medjani, Papadopoulos ve Uğurcan'la birlikte izinli olan Constant çalışmalarda yer almadı.

Volkan Kazak, Recep Karatepe, kaleci antrenörü Nazif Dağdelen yardımcı antrenörlerinin dışında, performans antrenörü Noyan Dülek ile bu yapılan antrenmana çıkan Yanal'ın, teknik kadroya yeni isimler kazandıracağı da bildirildi.