Süper Lig Şampiyon Kulüplerinin Divan Başkanları Trabzon'da... 

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk yaşayan kulüplerin divan kurulu başkanları Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde bir araya geldi.
 Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen’in ev sahipliğindeki toplantıya bordo-mavili kulübün Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte kurucu üyelerden Nizamettin Algan, İstişare Kurulu Başkanı Özkan Sümer, kurul başkanları, Fenerbahçe Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk, Bursaspor Divan Kurulu Başkanı İdris Sevinç, Fenerbahçe Divan Kurulu Başkan Vekili Yüksel Akdoğan ve Fenerbahçe Divan Kurulu Sekreteri Suavi Eman katıldı.

AĞAOĞLU: FUTBOL DAHA DA İZLENİLEBİLİR NOKTAYA TAŞINIYOR

Toplantının açılış konuşmasını yapan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, “Böylesine anlamlı bir toplantıya Trabzon’da ev sahipliği yapmaktan son derece gurur duyuyoruz. Türk futbolu yıllarca büyük kulüplerin arasında olmayan ama olduğu var sayılan ve olmuş gibi gösterilen sıkıntılardan beslendi. Son yıllarda özellikle son iki yıldır çok farklı bir görüntü var. Sportmence ve spor ahlak kurallarına uygun davranan kulüp başkanları futbolu daha da izlenilebilir bir noktaya doğru taşımaya başladı. Tam da bu süreç içerisinde siz sayın divan başkanlarının böyle bir birliktelik oluşturması son derece anlamlı. Divanlar kulüplerin en yüksek noktası. Divan kurullarındaki insanların tecrübelerinden faydalanmak bizim en önemli önceliğimiz. Ben inanıyorum ki sağduyu sahibi, birikimli ve tecrübeli insanlar kulüplerin yönetimlerine de doğru rotada yön vereceklerdir. Bir kez daha geldiğiniz için çok teşekkür ediyor, hepinize saygılar sunuyorum” dedi.