ÖKSÜZ; SİZ KİM OLUYORSUNUZDA ÜNİ-TS'Lİ GENÇLERİMİZİ MAÇA ALMIYORSUNUZ 

Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 

İstanbul Kuzeyyıldızı Trabzonsporlular Derneği Başkanı İsmail Turgut Öksüz ,İstanbul Trabzonsporlular Platformu Adına bir açıklama yaparak Bugün Trabzonspor Basketbol maçında yaşanan rezilliği şiddetle kınadığını bildirdi.

Spor Toto Basketbol Ligi'nde 6. haftanın açılış maçında Trabzonspor Medical Park, deplasmanda Türk Telekom'u 90-80 yendiği maça Üni-Ts Topluluğu Maça alınmaması üzerine İstanbul Trabzonsporlular Platformu adına İsmail Turgut Öksüz'den bir açıklama geldi. 

İsmail Turgut Öksüz bizler ÜnTs'lerimizi canla başla çalışarak İl İlçelerimizden Gençlerimizi bir araya Toplayarak Gurbette Trabzonsporumuzu yalnız bırakmamak adına Taraftarı bütünleştirelim Trabzonspor Basketbol  Yöneticileri Üni-Ts'li gençlerimizi maça almasınlar oda yetmemiş gibi el hareketleri ile kovsunlar ,İsmail Turgut Öksüz Üni Ts  kurucu Başkanı  Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği Başkanı olduğum süre boyunca en büyük projelerimden olan Üni-Ts gençlik oluşumu için Trabzonsporlu bütün gençlerle büyük bir kıymet ve özenle ilgilenirken siz nasıl olur da bu camianın geleceğini görmezden gelirsiniz, hangi hakla bu çocukları dışlarsınız, bugün o gençlere kalkan elin yarın hesabı sorulmaz mı sanıyorsunuz! Biz bu gençlerle Muş'a, Diyarbakır'a giderken, Trabzonspor'a hizmet yolunda projeler üretmeye çabalarken sizler oturduğunuz koltuklarda yöneticilik yaptığınızı mı sanıyorsunuz! Sizler yarın gideceksiniz ama bu gençler kalacak! Eyy Abiş Hopikoğlu bugün yaptığın o el hareket camiamızın geleceğine yapılmış bir hakarettir bunu bilesin! Ben bu çocuklara yapılan bu hakareti kabul etmem! Haddinizi bilin! dedi.