Bu yıl yaptığı transfer bombalarıyla dünyadan kendinden söz ettirmeyi başaran Trabzonspor'da taraftar da 'Sırada kim var?' diye düşünüyor.

Deniz Yılmaz, Serdar Gürler, İshak Doğan, Musa Nizam, Fatih Atik, Gökhan Karadeniz, Serhat Çakmak, Turgut Doğan Şahin, Kurtuluş Yurt, Ferhat Yazgan, Anıl Taşdemir'in bonservisleri ile alınmasının yanı sıra Salih Dursun'un kiralık olarak takıma katılması sonucu oluşan tablo bu. Trabzonspor'un bu yıl yapmış olduğu Türk transferler bu isimlerden ibaret. Vahid Halilhodzic 5 yerli 5 yabancı transfer yapılacak dedikten sonra alınan yerli futbolcular ise İshak Doğan, Musa Nizam ve Fatih Atik, kaldı 2.

Vahid hocanın 5 yabancı isteği sonrası alınan yabancı futbolcular ise, İslam Slimani, Oscar Cardozo, Kevin Constant, Carl Medjani ve satın alma opsiyonlu kiralık olarak Essaid Belkalem, kaldı 1.

Şimdi ise medyada yer verilen isimlere baktığımızda yerli futbolcular arasında Erkan Zengin, Tarık Çamdal, Yekta Kurtuluş, Emrah Başsan, yabancı futbolcular arasında ise Kostas Mitroglou, N'doye, Pablo Batalla gibi ileri uç oyuncuları bulunuyor.

Trabzonspor'un CEO'su Burak Gürdal dün gece Cardozo'nun Trabzon'a gelişi sonrasında 'Daha bitmedi' gibi bir açıklama yaparak taraftarı heyecanlandırdı. Şimdi ise akıllarda tek soru, sırada kim var?