SALİH DURSUN ANADOLU'NUN SESİ OLDU 
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com

 Trabzonspor -Galatasaray Maçında hakemin yanlı tutumu ve verdiği kararlar Trabzonspor'u yok hükmüne koydu.  Türk Telekom Arena'da yapılmakta olan Karşılaşmada Özer,Aykut,Cavanda ve En sonunda Salih'everilen Kırmızı kart Trabzonsporlu Futbolcu Salih Dursun'u çileden çıkardı Hakemin elinden düşen Kırmızı kartı yerden alarak hakeme gösteren Salih Dursun'a hakemde kırmızı kart gösterdi böylelikte Trabzonspor'a verilen bu dördüncü kırmızı kart oldu . 

Salih Dursun'un hakeme gösterdiği kırmızı kart sonrası Anadolunun ve Tüm Türkiyenin gündemine oturan Salih Dursun için Bursaspor Resmi hesabından Salih Dursun için o artık Trabzonspor'un değil Tüm Türkiye'nin Anadolu'nun sesidir onu tebrik ediyor desteğimiz sonuna kadar yanında olacak dendi. 

BURSASPOR 

Bursaspor: "Salih Dursun Trabzonspor'un değil, artık Anadolu'nun sembolüdür, bizim de evladımızdır."


GALATASARAY  MAÇI SONRASI TRABZON SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ 
Galatasaray - Trabzonspor Maçından sonra Trabzon Şehrinde taraftar grupları protesto yürüyüşleri yapmaya başladı . Trabzon'daki Futbol Federasyonu Binasına Yürüyen Taraftarlar Federasyonun Tabelasını söktü,Bayraklarını indirdi. Federayon Binasını taşladılar .