Rıza Çalımbay Trabzonspor İle İlk Antrenmana Çıktı 

 Haber : Ömer Altıntaş   www.trabzonhaber24.com

  Trabzonspor, Süper Lig’in 9’uncu haftasında deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bu akşam yeni teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde sürdürdü.

RIZA ÇALIMBAY FARKI 
Trabzonspor'un Sözleşmesi Feshedilerek Gönderilen Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın Basına Koyduğu İlk 30 Dakika serbest sonrasında Basına kapalı Antrenman artık tarih oldu . Trabzonspor'un Yeni Çiçeği Burnundaki Teknik Adamı Rıza Çalımbay'ın Trabzonspor İle Sözleşme imzalamasından sonra Trabzonspor'dan Basın Mensuplarına gönderilen Antrenman davet mesajıda değişti. Trabzonspor Mesajında Takımımızın Bugün  ( Çarşamba) 17.00'da yapacağı Antrenman Basın Mensuplarına açık olarak Gerçekleştirilecektir . İbaresi kullanıldı.   www.trabzonhaber24.com Spor Merkezi Olarak Baştan sona izlediğimiz antrenmandan Basın mensupları ziyadesi ile memnun ayrıldı.  Trabzonspor Futbol Takımını Takip eden Basın Mensupları Trabzonspor'un bütün antrenmanlarının basına ve halka açık olması gerektiğini ifade ettiler. 
ÇALIMBAY TRABZONSPOR İLKEZ ÇIKTI
Bugün Medical Park Arene'da düzenlenen imza töreniyle resmi sözleşme imzalayan teknik direktör Rıza Çalımbay, saat 17.00'de bordo-mavili takımla ilk antrenmanına çıktı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanda sakatlığı bulunan Juraj Kucka yer almadı. Teknik direktör Çalımbay antrenman öncesi saha ortasında futbolcularla mini bir toplantı gerçekleştirdi. Çalımbay’ın futbolcularla yakın iletişim kurması dikkat çekti. Isınmanın ardından, pas çalışmasının yapıldığı antrenman çift kale maç ile son buldu. Çalışmalarda oyuncuların hırslı ve istekli olmaları dikkat çekti.

HUBOCAN KORKUTTU

Trabzonspor'un Slovak futbolcusu Hubocan, yapılan çift kale maçta Rodallega ile girdiği hava topu mücadelesinde burnuna darbe aldı. Burnu kanayan Hubocan’a sağlık ekibi anında müdahale ederken, tedavisinin tamamlanmasının ardından ise yeniden çalışmalara dahil oldu.