Rafet El Roman Trabzonspor Tesislerini Ziyaret Etti 

Trabzonsporlu ünlü sanatçı Rafet El roman, dün geldiği Trabzon’da bugün Trabzonspor’un eski futbolcusu Orhan Çıkrıkçı ile birlikte bordo-mavililerin antrenmanına ziyarette bulundu. Burada futbolcu ve teknik heyete başarılar dileyen Rafet El Roman, Trabzonspor TV’den Nuri Bekar’a konuştu. Bekar’ın sorularını yanıtlayan Rafet El Roman, “Çok mutluyum burada olmaktan. Dün çok güzel bir konser verdik. Konserde Trabzonspor’dan yönetici arkadalar plaket takdim ettiler. Zaten benim de arzum oydu. Yeni takımı görmek, hocayı tebrik etmek, herkese başarılar dilemek istedim. Onun için çok mutluyum. Forma dün akşam hediye edildi. Konserde giymemi söylediler. Ama orada şova dönüştürmek istemedim. Yarın antrenmanı izlemeye gideceğim, orada formamı giyip gideceğim” dedi.
ROMAN ŞAMPİYONLUK İÇİN HENÜZ ...
Son Galatasaray maçıyla ilgili de konuşan Rafet El Roman, “Henüz bir şey söylemek için çok erken. Yeni başladı. Son maçları bende takip ettim. Gayet iyi takımımız var. Forvetin bu kadar iyi olduğunu bilmiyordum. Defansımız, orta saha oyuncularımız çok iyiydi ama, yıllar sonra sanki iyi umut. İyi forvetler geldi takıma. Bu değişimle bu yenilikle iddiamız büyük olacak. Bunu tabiki Galatasaray çok güçlü rakip. Burada bunu görmek, tesir altına almak izlemek hepimizi çok umutlandırdı, camia olarak. Sadece ben demiyorum. Bütün Trabzonspor taraftarı hem fikiriz. Bu sene galiba çok iyi sezon geçireceğiz. Herkese başarılar diliyorum. Seyircimizde çok özledi Şampiyonluk sevdasını. Şampiyonuz diye meydana çıkıp bağırmak istiyoruz. Önemli değil. İyi bir sezon geçirelim. Yeni oyuncularla, yeni yönetimle her şeyi yenileyerek bence çok iyi bir davranış yaptı” diye konuştu.
96 SEZONUNU HATIRLATIYOR
Bu sezon ki coşkunun kendisine 96 sezonunu hatırlattığını Kaydeden Rafet El Roman, sözlerini şu şekilde tamamladı: “96 yılını hatırlattı. O zaman da burada değil eski sahadaydım. 96’da antrenmanı izlemeye geldim. Şenol hoca takımı çalıştırıyordu. Şampiyonluğu kıl payı kaçırdık. Son maç Fenerbahçe’ye karşıydı. O günleri hatırlıyorum. O zamanda gelmiştim antrenmanı izlemiştim”
TRAZONSPOR’A MARŞ YAZACAK MI?
Rafet El Roman, Trabzonspor’a marş yazıp yazmayacağı hatırlatılınca ise “Yıllardır benden marş istiyorlar Bunu iyi düşünmek lazım. Bu sadece bizim yapacağımız bir şey değil. Bunu gerçekten oturup yönetimle, sözlerini bütün Trabzonspor tarihi ve seyircinin ne duymak ne söylemek istediğini hatta bunu tribündeki insanlarla yazmak lazım. Ben kafama göre bir şey yazarım. Kimi sever kimi sevmez.. Bir kaç kez niyetlendim. Var elimde hazırladığım bir şeyler var. Bir gün fırsat olursa dinletirim. Seyirci bunu sizler bunu onaylarsanız marş haline getirip güzel günlerde başarılı günlerde bangı bangır söyleriz... Ben son maçtaki gibi oynamalarını temenni ediyorum. Seyircilerimizin de coşkuyu devamlı taşımasını istiyorum” şeklinde yanıt verdi.