İSTANBUL TRABZONSPORLULAR PLATFORMU ADINA KONUŞAN İSMAİL TURGUT ÖKSÜZ ;TV EM'İN YAPMIŞ OLDUĞU BU ÇİRKİNLİĞİ KINIYORUM 

Haber : Tarkan Yusuf Altıntaş  www.trabzonhaber24.com İstanbul 

Şaşkınlıkla öğrendiğimiz ve üzülerek nakledeceğimiz olay, içinde bulunulan durumun vehametini gözler önüne serecektir:Onursal Başkanımızın Kanalı,
TV EM isimli kanalda yayınlanan Serbest Vuruş spor programın da, Şanlı Trabzonspor'umuzu temsilen görev yapan kıymetimiz, değerimiz; bu takımın ve bu şehrin evladı ,
Sn. Lemi Çelik, şikeci fenerbahçeyi ve onun ırkçı oyuncusu emre belözoğlunu eleştirdiği gerekçesiyle özür dilemeye zorlanmış ve şerefli duruşundan ötürü görevini yapamaz hale getirilmiştir.
Yapılan bu ahlaksız ve ilkesiz dayatmadan ciddi anlamda rahatsızlık duyduk, fakat en büyük rahatsızlığımız bu hareketin onursal başkanımız 
Sn. Mehmet Ali Yılmaz'ın kendi evinde, kendi kanalında oluşundandır.
Sn Lemi Çelik'in şerefli duruşuna karşı, samimiyetle kucaklayıcı ve koruyucu bir yaklaşım içersinde olması gereken Sn. M. Ali Yılmaz, maalesef bu terbiyesizliğe, bu ahlaksızlığa göz yummuştur.
Bizler Trabzonspor camiası olarak bu davayı, bu şerefli duruşu cezaya mahkum etmek isteyen zavallıların karşısında; onlarla savaşmaya, onlarla mücadele etmeye devam edeceğiz.
Hiç kimse Trabzonspor'un evlatlarını bu şekilde itham ve iftiralara maruz bırakarak ahlaksızlar adına özür dilemeye zorlayamaz. Emre Belözoğlu Türk futbolunun kirli yüzüdür. Sn. Lemi Çelik'e yapmış olduğu eleştirilerde sahip çıkıyoruz ve hatta bu eleştirilerini yetersiz buluyoruz.
Sn. Lemi Çelik'e Kuzey İstanbul Trabzonsporlular Platformu adına teşekkür ediyoruz, onurlu duruşundan ötürü O'nu kutluyoruz. 
TERTEMİZ Taraftarlarımıza Duyarlı Davranmalarını Rica Ediyorum,
Saygı Sevgilerimle