O TWİTTER SONU OLDU 

Haber : www.trabzonhaber24.com Spor Servisi 

Trabzonspor Medical Park yöneticisi Zafer Meriç, Twitter'dan Sedef Kabaş'a ağır hakaret içeren tweetleri sonrası yönetimden ihraç edildi.

Olayın kısa süre içerisinde yankı bulması sonrası Zafer Meriç'in istifası istenerek kulüple ilişkisi kesildi. Konuyla ilgili Trabzonspor Basketbol Takımı yönetimi adına Başkan Abiş Hopikoğlu da açıklama yaptı.

İşte o açıklamalar;

"Yönetim kurulumuzun yedek üyelerinden Zafer Meriç'in şahsına ait sosyal medya hesabında  yaptığı paylaşımlarındaki ifadeleri kesinlikle tasvip etmiyoruz. Yaşanan bu olaydan dolayı Zafer Meriç'ten  tüm sosyal medya hesaplarının kapatılması istenmiş ve kapattırılmıştır.  Akabinde de  kendisinden istifa dilekçesi alınarak kulübümüzle ilişkisi kesilmiştir.Sebep ne olursa olsun hiçbir yöneticimizin bu tür sorumsuz davranışları mazur görünmeyecektir.

Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarım.

Abiş HOPİKOĞLU Kulüp Başkanı "

ZAFER MERİÇ NE YAPMIŞTI?

Gazateci Sedef Kabaş'ın sosyal medyadan Hasan Karakaya'nın viagra kullandığı nedeniyle öldüğü iddialarını paylaşması üzerine Zafer Meriç, Kabaş'a yanıt verdi. Oldukça çirkin ifadelerin yer aldığı yanıtın ardından sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük bir tepki alan Meriç'in önce tweet'ini ardından hesabını kapattığı öğrenildi.

Yanıtında skandal ifadelere yer veren Meriç için bazı Trabzonsporlular da "Bir Trabzonsporlu'ya kesinlikle yakışmadı" şeklinde eleştirilerde bulundu. Öte yandan Meriç bu konuşmalara dair herhangi bir açıklamada bulunmadı.
 
İşte o tweetler;
 
1-765.jpg
2-285.jpg