MUHARREM USTA LİSTEMİZ HENÜZ NETLEŞMEDİ 
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com  Trabzon Zorlu Grand Otelde Bir basın Açıklaması yapan Trabzonspor Kulüp Başkan Adayı Muharrem Usta bu ikinci adaylık sürecim Amacım Trabzonsporu Holding gibi yönetmek değerlerin üzerine değer katmak için geliyoruz. Yarınlara güvenle bakılan taraftarına güven veren bir ekiple yola çıkacağız . 

Trabzonspor yönetimini oluştururken en dikkat ettiğimiz konu Yönetime alacak olduğum kişileri çok seçici olarak seçmekteyim yıpranan ve adı Trabzonsporla kötü anılan kişileri listeme koymayacağım .

Haftaya Çarşamba günü tekrar sizlerin huzurunda olacağım ,bu gün yaptığımız sizlerin beklentisini görmek için fikir teatisinde bulunmak için bir araya geldik .  Mazisi başarılarla dolu kulubümüzü daha başarılı geleceğe taşımak için mücadele veremezmiyiz. 

Trabzonspor elimizden aktı gidiyor ,Trabzonspor bu şehirden giderse Trabzon şehri biter bu şehir nasıl bir şehir olur,bu şehir öksüz bir şehir olur ,bu şehir artık yok olur. Trabzonspor bu şehirden giderse bir daha geri gelmez ,bütün sorunları biliyorum bu şehrin elimizden kayıp gitmesini durdurmanın reçetesini biliyorum . 

Muharrem Usta Basın Açıklaması yapmaya sadece Dr.Ahmet Çubukçu ile geldi. Muharrem Usta'nın yanında yönetiminde olabailecek sadece Çubukcu vardı