MUHAMMET DEMİR BASIN HUZURUNDA İMZAYI ATTI

 Haber ve Fotoğraflar  : Ömer Altıntaş www.trabzonhaber24.com Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri

-Trabzonspor’un yeni transferi Muhammet Demir Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde yapılan tören ile Bordo mavili kulübe imza attı.
Törene Trabzonspor Basın sözcüsü Asım Örem, Futbol Şube Sorumlusu Yılmaz Büyükaydın ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

Asım Örem yaptığı açıklamada “beni arayıp bu olayı soruyordunuz bende size resmileşmedi diyordum. Şimdi resmileştiğini söylüyorum. Kulübün önemli bir adımı Muhammet Demir. Çok başarılı işler yapacağına inanıyorum Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Yılmaz Büyükaydın, “Muhammet Demir kardeşimiz Trabzon doğumlu Trabzonlu bir oyuncu. Uzun yıllardır Trabzonspor’un hayalleri arasında olduğunu düşünüyorum. Bugün itibari ile takımla beraber antrenmanlara katılacak ve teknik heyetin uygun görmesi ile maçlara çıkacak. Genç yaşta olması ile Trabzonspor’a uzun süre hizmet edeceğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Muhammet, “Hepinize çok teşekkür ederim. Çok heyecanlıyım. Gece geldim ayak bastığımdan beri mutluyum sizin karşınızda olmaktan dolayı da mutluyum. Buraya geldiysem iş bitmiş değil daha ileri gitmek işçin buraya geldim. Bunu da sahada göstereceğim. İki taraf içinde en iyisi olur” şeklinde konuştu.

Muhammet Beşiktaş maçı ile ilgili sorulan bir soru üzerine “Oynama ihtimalim var. Lisansım yetişti. Hocamızda görev verdiği takdirde elimden geleni yaparım hazırım. Sorun yok” dedi.
MUHAMMET DEMİR BASIN HUZURUNDA İMZAYI ATTI 92 NUMARALI FORMAYI ALDI 
61 Numaralı formayı giymek isteyip istemediği ile ilgili soruya Muhammet “92 numaralı formayı giyeceğim. Doğum günümle alakalı olduğu için. 61 numara dolu. Açıkçası buraya gelip direk 61’i giymek değil de sahada gösterdiğim mücadele ile ön plana çıkmak istiyorum. Herkes tarafından takdir gördüğümde bu formayı giyerim ama şimdi değil” ifadelerini kullandı.