Başkan Ayaz “ Artık yeter ya oturduğunuz makam ve mevkilerin hakkını vererek Trabzonspor’umuzun ve Trabzon’luların onurunu kurtarın ya da o makamları boş yere işgal etmeyin ” diyerek Trabzon’un ileri gelenlerini bu rezilliği dur durmaya çağırdı.
MHP Of İlçe Başkanı Hüseyin Ayaz’ın açıklaması şu şekilde devam etti.

Futbol oyunu kendi seyrinden çıkmış üç-beş kişinin güç gösterme olayına dönmüş VAR yok olmuştur. 
Madem ki maç sahada değilde arka masalarda kazanılıyor neden Trabzonspor sayesinde toplumda ön plana çıkan iş insanı ve siyasetçiler VAR mı yok mu belli olmuyor . Trabzonlular takımına sahip çıkıyor fakat kem küm açıklama yapan yetkililer neden bir adım ileri giderek lafın ötesinde icraat yapamıyor . Yoksa yetkiler para babalarından iş mi alıyor  ve ya olan işleri onların iki dudağı arasındamıdır ? 
Eline düdük alan zatların Trabzonspor ‘a yanlış yapma hadleri yoktur ki bir yerden emir aldıkları da açıkça görünmektedir . 
Türkiye’de her platformda yetkili muhakkak bir Trabzon’lu vardır bu yetkide Trabzon’lunun ve Trabzonspor’un sayesindedir . Hiç kimse kendi gücüyle bir makamda oturduğunu zannetmesin . 
Artık yeter ya oturduğunuz makam ve mevkilerin hakkını vererek Trabzonspor’umuzun ve Trabzon’luların onurunu kurtarın ya da o makamları boş yere işgal etmeyin . 
Unutmayın “BİZE HER YER TRABZON “
Sevgi ve saygılarımla...

MHP Of İlçe Başkanı 
Hüseyin Ayaz