MHP İl Başkanı Tarım'dan Ünal Karaman'a Teşekkür 

MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım ,bugünden sonra sakatlar iyileşene kadar kimse takımdan iyi futbol beklemesin, bekleyen bencillik yapar, şu anda ekibin bütün dişlileri bozulmuş vaziyettedir.sahaya yansıyıp galip gelecek olan sadece başarılmış olan TRABZONSPOR'luluk ruhudur. Sakatlıkların sebebi ise, yüksek motivasyon ve tekmeye kafa atabilme ruhudur. Bu da ancak Ünal Karaman gibi, adamlık kumaşı yüksek, İSTİKLÂL marşında sporcularını, tribündeki siyasilere ve bürokratlara değilde gerçek adres olan TÜRK BAYRAĞINA saygı göstermeyi doğru ve uygun gören şahsiyetle mümkündür.

Tebrikler  Ünal Hocaya ve yıllarca yanlış tercihler yapıp, büyük paralar harcatanlara inat alt yapıyı da keşfedip, 10 milyarlık oyuncuyla 1 milyarlık oyuncunun farkını kapatacak ruh ve inanç faktörünü anlayıp , futbol mantalitelerini değiştiren yöneticilerimize.

   Olaylara Türkçe bakan Türkçe düşünen, Türkce yorumlayan her kim hangi siyasi fikir ve düşüncede olursa olsun, MHP olarak sonuna kadar arkasında olacağız. futbola siyaset bulaştırılmasına da biz karşıyız, TÜRKİYE'de bir tek biz bulaştırmadık

.