KOL KOLA KARDEŞÇE AVNİ AKER'E YÜRÜDÜLER 
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com

 Spor Toto Süper Lig’in 21.haftasında Trabzonspor, Kayserispor’u Avni Aker’de ağırlıyor. Karşılaşmayı izlemek için yaklaşık 500 Kayserisporlu taraftarlar Trabzon’a geldi. Burada Trabzonspor taraftar gruplarıyla buluşan kırmızı sarılı taraftarlar ardından şehir merkezine gelerek gezmeye başladı. Trabzon’un en işlek yerlerinden biri olan Meydan Parkı’na gelen Kayeserisporlu taraftarlar, parka bulunan Trabzonspor logosunun yanında fotoğraf çektirdi.

SOKAKLARDA SLOGANLAR ATILDI TS CLUB'LARDAN ALIŞVERİŞ YAPTILAR
Trabzonspor'un Grup Liderlerinden olan Jan Marie Paff Kayseriden Gelen Kayserispor Taraftarlarını Şehir girişind eKarşılayarak Trabzon Meydan ve Çevresinde gezdirerek şehri tanıttı. Bazı taraftarlar ise şehir merkezinde dolanarak TS Club’lardan alışveriş yaptı. Özellikle Trabzonspor kaşkolu satın alan taraftarlar sokaklarda gezerken ‘Trabzonspor bizim kardeşimizdir’ sloganları attı. Sosyal medya üzerinden başlayan takımların dostluğu şehirde bir araya gelerek pekiştirilmeye başladı.

 KAYSERİSPOR TARAFTARLARI 'TRABZONSPORLU VE TRABZONLULARI SEVİYORUZ'

Kayserisprorlu Taraftarlar  “Trabzonspor Anadolu’nun ağabeyidir. Trabzonspor’un attığı her adım bizim için önemlidir. Her zaman bordo mavililerin yanındayız, olmaya devam edeceğiz. Trabzonspor’u da Trabzonluları da seviyoruz. Dostluğumuz devam edecektir” dedi.

Meydan Parkı'nda toplanan Kayserisporlu taraftarlar çeşitli sloganlar atarken, 'Ayağa ayağa bütün meydan ayağa. Ayağa kalkmayan Fenerli olsun' tezahüratları yaptı. Tezahüratlar sonrasında Meydan Parkı'nda oturan bazı bordo mavili taraftarlar ayağa kalkarak Kayserisporlu taraftarlara destek oldu.

KOL KOLA AVNİ AKER'E YÜRÜDÜLER

Öte yandan Trabzonspor taraftar gruplarıyla Kayserispor taraftar grupları 18.00’da Meydan Parkı’nda bulaşarak Avni Aker’in yolunu tuttular. Yürüyüşte dostluk sloganlarının atıldı .Trabzonluların misafirperverliği kırmızı sarılı takım taraftarların hoşlarına gittiği görüldü.