KÜLEKÇİ ; KAZIM KOYUNCU'YA VEFAMIZI GÖSTERMELİYİZ
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 
Hopa’da yaşanan sel felaketinde Kazım Koyuncu’nun doğduğu ve hatıraların sergilendiği evde hasar gördü ve yıkım kararı alındı
TRABZONSPOR KAFİLESİ YILLAR SONRA ZİYARET ETTİ
Trabzonspor kafilesi Hopa’da yaşanan sel felaketinde mağdur olan ailelere yaptığı ziyaretler kapsamında gerçekleşen ziyaretler kapsamında 33 yaşında kaybettiğimiz Karadeniz müziğinin efsane ismi Trabzonspor sevdalısı olan Kazım Koyuncu’nun mezarını da ziyaret etmiş çiçek ve forma bırakarak dua etmişti.
KAZIM’IN DEĞERLERİNİ KAYBEDİYORUZ
Hopa’da yaşanan sel felaketi sonrası acıların paylaşılması noktasında ziyaretin  çok anlamlı olduğunu belirten Kazım Koyuncu’nun ablası Canan Erdem ,Trabzonspor heyetine teşekkür ederek  "Hep burada evinin olması  hayaliydi. Öldükten sonra ev yapmak istedik ama sel aldı götürdü. Kazım'ın bazı  değerlerini yavaş yavaş kaybediyoruz” şeklinde konuşmuştu.
AHMET KÜLEKÇİ ;O EV MÜZE OLARAK YAPILMALI
25 Haziran 2005'de kaybettiğimiz Kazım Koyuncu’nun selden zarar gören ve yıkım kararı alınan evinin müze olarak başka bir alana nakledilmesi gerektiğini belirten Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi ”33 yıllık ömrünü Trabzonspor- insanlık-sevgi ve barışa adayan şarkıları ile Karadeniz’in ve Trabzonspor’un en büyük simgesi olan Kazım’a vefamızı göstermemiz gerek” dedi.