Trabzonspor'un yıldız ismi Jose Sosa pazar günü oynanan Trabzonspor-Başakşehir karşılaşması sonrası Vira grubuna ziyarette bulundu.

Vira'nın karşılaşmada sergilemiş olduğu koreografiden çok etkilendiğini söyleyen Sosa bu nedenle ziyareti gerçekleştirdiğini belirtti.

Sosa'nın ve birçok koreografinin çizimini yapan Merve Sevim ile kısa bir sohbet gerçekleştirirken kendisine imzalı 8 numaralı formasını hediye etti.

Koreografide kendisinin dövmesi çizilmemesi üzerine taraftarlar Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun izin vermediğini söylemesi ortaya keyifli anlar çıkarttı.

Küçük bir taraftarın Sosa ile konuşabilmek için İspanyolca soru ezberlediği ve Sosa ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdiği gözlerden kaçmadı.

Ayrıca taraftarların yoğun ilgi gösterdiği organizasyonda tecrübeli futbolcu taraftarları kırmadı ve herkes ile tek tek fotoğraf çekilerek kameramanların çekip yapmasını istemedi. ''Ben buraya şov yapmaya gelmedim'' sözü taraftarların alkışlarına sebep oldu.Bir süre sonra ise tecrübeli futbolcu ziyaretini sonlandırarak oradan ayrıldı.