İYİ Parti İl Başkanı Azmi Kuvvetli ;

Trabzonsporun 2010-2011 lig şampiyonluğunu yaptıkları şike ile gaspedenler yüzleri kızarmadan Trabzonsporu devlet koruyor iddiasıyla iftira atıyor.
Devlet değilde,devleti yönetenler sayesinde müzenizde Trabzonsporun çalınmış bir kupası olduğunu sen dahil dünya alem biliyor sn.Ali Koç.
Devlet diğer süper lig kulüplere uygulanan borç yapılandırmasından başka Trabzonspora ne katkı yapmıştır sn.Ali Koç?
Bugüne kadar kazandığınız şampiyonluklarda federasyon ve MHK desteğiyle oluşan şaibe yanında şike yapıldığını sende biliyorsun sn.Ali Koç.
Başarısızlıklarınızı örtbas etmek ve Trabzonsporun önünü kesmeye yönelik oluşturmak istediğiniz algı sonuç vermeyecektir sn. Ali Koç.
Senin dönemindeki Fenerbahçenin başarısızlıklarını örtbas etmek ve hedef saptırmak sana yakışmıyor sn. Ali Koç.
Trabzonspor geçen sezon transfer yasağına maruz kalıp alt yapıdaki gençlerle lig dördüncüsü olurken,yaptığın onca transfere rağmen ligde zor tutunabildin sn.Ali Koç.
Süper ligdeki kulüplerimizin hepsine uygulanan banka borç yapılandırmasından Trabzonsporda faydalanmıyacakmıydı sn. Ali Koç?
Bütün bu gerçekler varken ortaya çıkıp Trabzonsporu suçlamak sana yakışmıyor sn.Ali Koç
Görülüyör ki yapılan açıklamalar gerçekleri saptırma ve algı yaratmaya yönelik operasyonlarıdır.Ancak Ali Koç ve onun gibi düşünenler bilmelidir ki bundan sonra bu tur saptırmalar sonuç alamıyacaktır.
Bu operasyonlardan sonra biz Trabzospor taraftarı kenetlenmesi kaçınılmaz hale gelmiş olduğu idraki içinde haraket etmemiz gerektiğini ifade etmek istiyorum.
Ünal hocann ayrılmasından kaynaklı dargınlıkları bir kenara bırakıp bir ve beraber kulübümüze sahip çıkıp,devreye sokulmak istenen entrikaları boşa çıkarmamız gerekmektedir.