oylamaya katılanların %52.69'u “Bize Her Yer Trabzon kulüp sloganı” ve ağırlıklı olarak bordo renk içeren tasarımı tercih etti.
Trabzonspor'un takım otobüsü, artık yeni tasarımıyla futbolcularımızı maçlara taşıyacak.
“Trabzonspor Taraftar Token’ları bir saatte 500 bin dolar işlem hacmine ulaştı”
banner1766
Trabzonspor'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;
Kulübümüzün iki gün önce işlem görmeye başlayan Trabzonspor Taraftar Token’ları da bir saatte 500 bin dolar işlem hacmine ulaştı. Başlangıçta 8 TL sabit fiyatla satılan $TRA fiyatı yaklaşık % 30 artış yakaladı ve 10 Türk Lirası yakınlarında işlem görmeye başladı.
Trabzonspor Taraftar Token sahipleri kulübümüzde alınan kararlarda söz sahibi olmak için her sezon Socios.com'da birçok oylamada oy verecek. Taraftarlarımız stadyumlara döndüğünde oyuncularımızla tanışmak ve VIP olarak maçları izlemek gibi yenilikçi dijital deneyimler ve gerçek hayat etkinlikleri dahil sayısız fırsata sahip olacaklar. Gelecekte kulübümüzün resmi mobil uygulamasına da $TRA entegre edilecek ve $TRA, taraftar etkileşimi deneyiminin ayrılmaz bir parçası haline gelecek.
Chiliz & Socios.com Kurucu ve CEO’su Alexandre Dreyfus yaptığı açıklamada, "TRA/CHZ çiftinin piyasaya sürülmesiyle, şu anda Chiliz.net'te yeni bir ekosistem oluşturan 11 büyük spor organizasyonu bulunuyor. Bizim için bir sonraki heyecan verici adım, daha fazla ortakla iş birliği yapmak ve Taraftar Token’ları diğer borsalarda listelemek olacak. Taraftar Token ticareti yapabilen spor tutkunları ve geleneksel dijital varlık meraklılarının katılımını sağlayarak sektörü büyütmek istiyoruz. Hâlâ bu yeni ekosistemi geliştirme sürecindeyiz ve spora ve en son teknolojiye büyük bir tutkunun var olduğu Türkiye gibi pazarların ekosistemimize dahil olması büyük önem taşıyor”