İstanbul Kuzeyyıldızı Trabzonsporlular Derneğinden Muhteşem İftar 
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 

İstanbul Kuzeyyıldızı Trabzonsporlular Derneği geleneksel İftar Yemeğinde Trabzonlu ve Trabzonsporluları tek çatı altında topladı . İstanbul'daki İftar Yemeğine Trabzonspor Eski Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Yanısıra Trabzonspor Eski Yöneticisi ve İstanbul Kuzeyyıldızı Trabzonsporlular derneği Başkanı Ali Uzunay,Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta ,Trabzonspor Derneklerinin İstanbul ve Çevre İllerdeki Temsilcilikleri ile Kuzeyyıldızı Trabzonsporlular Derneği Yöneticileri tam kadro katıldılar.

İftar Yemeğinde İstanbul Kuzeyyıldızı Trabzonsporlular Derneği Başkanı İsmail Turgut Özksüz,Trabzonspor Kulüp Eski Yöneticisi İstanbul Kuzeyyıldızı Trabzonsporlular Derneği Kurucu ve Eski Başkanı Ali Uzunay,Trabzonspor Eski Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta Birer Konuşma yaptılar. 

İSMAİL TURGUT ÖKSÜZ 
 Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği olarak organize ettiğimiz bu iftar buluşmasının hayırlara vesile olmasını yüce Rabbim'den niyaz ederim.

ALİ UZUNAY
Buradan Yeni seçilen Yönetime ve Başkana sesleniyorum Artık Geçmişi Geçmişte bırak Bu güne kadar neler Yaptınız neler yapacaksınız bunları Taraftara Anlatın .

İBRAHİM HACIOSMANOĞLU
Kendi Çıkarları için Trabzonsporu sürekli konuşanlar Trabzonspora yararı olanlar değil Trabzonspor üzerinden nemalananlardır bunlara dikkat etmeli. Biz Trabzonsporun yaşaması için Trabzonspor hakkında bugüne kadar hiç konuşmadık sadece Trabzonspor Kongresinde konuştuk. Serdar Bali Diyorki o Futbolcunun Parasını kim ödedi ben ödedim ,Özel Uçak Borcumuz varmış yok öyle bişey ben en az 40 defa özel uçak kullandım ama bu uçaklar ya arkadaşalrımın özel uçakları veya parasını cebimden ödedim .   Cenabı Allah bu görevi bir defa daha bize nasip ederse biz geçmişte yapmış olduğumuz yanlışlıkları bir daha yapmayacağız inşallah nerede yanlış yapmışsak o yanlışları yapmayacağız .   Biz Bizim hakkımızda konuşanlarla Mücadele ederiz ama Ortada Trabzonspor var onun için Arkadaşalarınıza sahip çıkın yoksa biz onlarla çok ağır mücadele ederiz . Biz size destek olmaya devam edeceğim ama arkadaşalrınız kadın gibi köşe başlarında dedikodu yapmalarına müsade etmeyin . 

MUHARREM USTA 
Bu güzel Ramazan Akşamında sizinle Buluşmamıza vesile olan Kuzeyyıldızı Trabzonsporlular Derneği Başkanına buraya katılan sizlere çok çok teşekkür ederim . Her biri Bir birinden değerli İnsanların oluşturduğu o ulu çınar  Bizleri burada Trabzonspor buluşturdu. Bu Yolda bu uğurda ölenlere çalışanlara Teşekkür ederim  . Trabzonspor Taraftarı ve Trabzonspor Markası Bugün bu sıralarda olmayı hak etmiyor. Konuşamın zamanı elbette değil eylem yapmak gerekiyor Trabzonspor Tarihine geçmek için hizmet etmek gerekiyor. Trabzonspor'un yeniden Dirilişe İhtiyacı var ,Bunun tek başına olması mümkün değil bu hep bir araya gelmekle olur tek başına olmaz .Trabzonspor'un içinde bulunduğu durum bizi üzüyor . Kimse endişeye kapılmasın karadenizin hırçın dalgaalrı bizi öyle bir yoğurmuşki her birimizi bir birimizden daha değerlidir . Doğruları üst üste koduğumuz sürece yanlışları en aza indirdiğimiz sürece Bu marka Ayağa kalkacaktır . Yeni bir sezona giriyoruz yeni bir Stadla yeni sezona giriyoruz . UEFA Kiriterlerinin Trabzonspor'un içinde bulunduğu nokta 65-70 Milyonluk Bütçesi olması gerekiyor. Ama Trabzonspor'un elindeki Oyuncu Bütcemiz 11-120 Milyonluk Futbolcumuz var bu bütceyşi önce 30 Milyona İndirmemiz gerekiyor sonrasında 65 Milyonluk Bütçede Futbolcu almamız gerekecek zor oladuğunu biliyoruz ama zoru başaracağız . 
Gönül İsterdiki bizde Beşiktaş gibi olalaım ama olsun onlarda 3-4 Yıl Önce aynı idiler bizde çalışacağız ve Trabzonspor'u en üst seviyeye çıkartmak için gecesi ile gündüzü ile var gücümüzle açık nokta bırakmadan Trabzonspor için çalışıyoruz bize güvenin . Sabah kalkıyoruz Trabzonspor gece yatıyoruz Trabzonspor elbetteki böylede olması gerekiyor. Gençliğin güvendiği Taraftarın sevdiği Trabzonspor'u yaratmak için bunu birlikte yapacağız . Bunu sırt sırta vererek el ele vererek bunu başaracağız .