İSTANBUL KUZEY YILDIZI TRABZONSPORLULAR DERNEĞİ BAŞKANI İSMAİL TURGUT ÖKSÜZ SONUNDA PATLADI 

Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com  

Trabzonspor Gaziantepspor'a 2-0 yenildikten sonra İstanbul Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği Başkanı İsmail Turgut Öksüz her zamanki koruma kollama zihniyetinden sıyrılıp isyan etmek durumunda kaldı.Daha öncede Bu isyana Trabzonspor Kulüp Başkanı Ali Uzunay Tivitır'dan katılmış Ruhsuzlar demişti.

Trabzonspor kurumsal olarak kendini acilen çek etme durumundadır. Mevcut yönetim Trabzonspor'umuzu maddi iflastan kurtardığı gibi manevi iflastan da derhal kurtarmalıdır. Lider, sahada emirler veren değil bizatihi vereceği emri uygulayan olmalıdır. Taraftar bu manevi sorumluluğun altında daha fazla ezilmemelidir. Lider konumunda olan yöneticilerimiz, bu manevi sorumluluk yükünü, bu ağır sorumluluğu ve bu işin ipini derhal daha fazla göğüslemelidir. Radikal bir takım kararlar alınmalı ve bu kararlar derhal uygulamaya koyulmalıdır. Bu radikal kararlar arasında yakın tarihte bir kongre süreci başlatılması da olmalıdır. Büyük bir destek ve teveccühle iş başına gelen mevcut yönetim bu desteğin hakkını vermeye devam etmelidir. Eğer derhal harekete geçilip kaliteli futbol ve gerçek Trabzonspor ruhu ortaya konulamaz ise, yüreğini ortaya koymuş; herşeyi Trabzonspor olan bu büyük taraftar kendini güçlü hissedemeyecektir. Taraftarın mutsuz olduğu yerde yönetim iki kere düşünmelidir. Taraftarın, bu büyük camianın desteği yönetimin üzerinde olmaz ise, eğer yönetim bugünden birşeyleri düzeltmeye çalışmaz ise ilerisi için kulübümüzü daha büyük tehlikeler bekliyor olacaktır. 
Trabzonspor yönetim kuruluna açık çağrımdır: Taraftar sabrını tüketmiş ve artık Trabzonspor'dan başarı adına ciddi işler beklemektedir. Arma onuruna yakışır futbol, kurumsal yapının düzeni, her alanda başarı ve nihayetinde şampiyon olmak bu takımın ve bu taraftarın hakkıdır. Taraftar her anlamda üzerine düşeni yapmıştır ve yapmaya devam edecektir. Sizler almış olduğunuz desteğin hakkını vermek zorundasınız. Bu taraftar bugün sizin yanınızda evet, fakat gidişatın seyri olumlu anlamda değişmezse rüzgarın ters taraftan eseceğini şimdiden kestirmek güç değil. Bundan sonra ki sürecin bu zamana kadar olduğu gibi yakından takipçisi olduğumu da bilmenizi isterim.