İSMAİL TURGUT ÖKSÜZ BİZE MUŞ'TA TRABZONSPOR 
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com  

Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği, Trabzonspor sevgisini Muş’a taşıdı. Başkan İsmail Turgut Öksüz’ün öncülüğünde gerçekleşen organizasyonla Muş’un Hasköy ilçe takımı Yıldırımspor bordo mavi formalarına kavuştu.
Muş’un Hasköy ilçesine bağlı Dağdibi köyünün takımı olan Yıldırımspor’un tüm renkleri artık bordo mavi. Projeyi Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği gerçekeştirdi. Muş Hasköy ilçesi Dağdibi köyü muhtarının başkan İsmail Turgut Öksüz’e gönderdiği mesajda, ‘Sayın başkanım, Muş’un Hasköy ilçesi Dağdibi köyü muhtarıyım. Aynı zamanda da köyümüzün kulübü Yıldırımspor futbol takımının başkanıyım. Bizim farkımız, bu köyde herkes Trabzonsporlu. İstiyoruz ki, renklerimiz de bordo mavi olsun. Takımımızın spor malzemelerinde bordo mavi dışında renk kullanmak istemiyoruz. Çünkü Trabzonsporlu’yuz. Burası Muş ama bize her yer Trabzon’ bunları yazdı.
Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Dernek Başkanı İsmail Turgut Öksüz hemen harekete geçti ve takımın tüm malzemelerini tedarik etti. Başkan Öksüz, Trabzonspor sevgisini Anadolu’nun her yerinde görmenin mümkün olduğunu belirterek, ‘Bu sevgiyi yaşatalım, öldürmeyelim. Bu sevgi kutsal bir sevgi. Muş’un bir köyünden bize mesaj geliyor. Biz Trabzonsporlu’yuz diye. Bize Her Yer Trabzon diyor Muşlular. Bu sevgiye kayıtsız kalamazdık. Hasköy ilçemiz, Dağdibi köyümüz ve Yıldırımspor takımımız en az bir Trabzon Sürmene gibi bize yakındır, bizdendir’ şeklinde konuştu. Öte yandan Dağdibi köyü muhtarı Kadir Çolak, İsmail Turgut Öksüz’e yazdığı mektupta teşekkürlerini sunarken şu ifadeleri kullandı: ‘Bizim bir mesajımıza anında cevap veren sayın İsmail Turgut Öksüz’e, Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği yöneticilerine, asil Trabzonspor camiasına teşekkür ederim. Trabzonsporlu olmak bizim için şereftir.’