Zorlu mücadelede kazanan 3-1'lik skorla konuk ekip Trabzonspor oldu. Maçın ardından konuşan Trabzonspor teknik direktörü Hüseyin Çimşir, “Ciddi anlamda sahada duruş sergiledik. Son 2 haftanın beraberliğinden sonra bir de geçen hafta Başakşehir maçında Galatasaray’'ın çok iyi oyunu vardı. Oyun başlangıcında önde baskı yapmak istedik. O 4’lüyü kapatıp oyunu sol tarafa yıkmaya çalıştık. Baskımızı kırdılar, bazı tehlikeli atakları oldu. Genel itibariyle bakıldığında galip geldik. İkinci bölümünde rakip eksik kaldı ve 2’yi bulduktan sonra biraz daha güvenli oyun oynamaya çalıştık. Gereğinden fazla yüksek ve uzun topa döndük. Daha sakin olup net pozisyonlar bulabilirdik. Kazandığımız için mutluyuz” dedi.
 
PROFESYONEL İNSANLARIZ
Hüseyin Çimşir,  “İki takım kalmış gibi görünüyor. Büyük ihtimal ilk iki bu takımlardan olacak gibi görünüyor. İnsanların kaybedecekleri bir şey olduğunda stres ve sıkıntısı olabiliyor. Biz bunu yaşamış olabiliriz. Önemli olan kaygıyı yönetmek önemli. Biz bu saatten sonra bunu yönetmemiz gerekiyor. Profesyonel insanlarız. Bugüne kadar başa çıktık. Oyuncularda buna alışıklar. İki maç ve bu maçı saymıyorum. 4 maçımız kaldı. Maç maç gideceğiz. Kayıplar olabilir. Rakibimiz de kaybedebilir bizde kaybediliriz. biz inatçıyız. Sonuna kadar kovalayacağımızın sözünü verebilirim. 4 hafta var. Bakalım görelim. Ben oyuncu arkadaşlarımızı tekrar tebrik ediyorum. Camiayı tekrar bu durumdan sonra kenetlenmiş, biraz daha birlikte olmamız gerektiğini söylemek istiyorum. Bir maçta ne şampiyonluk kazanılıyor ne de kaybediliyor. Onların sağ duyusuna ihtiyac var. İnşallah onlarla beraber el ele 4 haftayı mutlu şekilde geçiririz” diye konuştu. 
MAÇTA EN ÇOK KİMİ BEĞENDİ
Maçta en çok beğendiği oyuncu sorulduğunda ise Çimşir, “Ben bireysel olarak bakmıyorum. Takım halinde kazanıp, kaybediyoruz. oyuna giren sonradan çıkanlar, hepsi benim iç in değerliydi. Alın teri verdiler. Bir kişiye bu işi mal etmek olmaz. takım olarak kazandık” ifadelerini kullandı.