Hoffenheim 3-3 Trabzonspor 

Yeni sezon hazırlıklarına Avusturya'da devam eden Trabzonspor, hazırlık maçında Hoffenheim ile karşı karşıya geldi. Avusturya'daki ilk hazırlık maçında Macaristan 2'nci Lig ekibi Haladas karşılaşan bordo-mavililer o karşılaşmadan golsüz beraberlikle ayrılmıştı. Trabzonspor, Hoffenheim karşısında bu kez maça hızlı başlayan taraf oldu. Takımın genç yıldızı Yusuf Yazıcı, attığı şık golle takımını 21. dakikada 1-0 öne geçirdi. 
İKİNCİ GOL PARMAK'TAN GELDİ 
Bordo-mavililer 21. dakikada Yusuf Yazıcı'nın attığı golle, 26. dakikada da Abdülkadir Parmak'ın attığı golle skoru 2-0'a getirdi.
Trabzonspor Almanya'nın Hoffenheim takımıyla Bad Wimsbach kasabasında karşılaştı. Tam 6 golün izlendiği maçta kazanan çıkmadı ve mücadele 3-3 beraberlikle sona erdi.
BORDO MAVİLİLER İKİNCİ YARININ BAŞINDA 3-2 GERİYE DÜŞTÜ
Bordo-mavili ekip, kampın 2. hazırlık maçında Almanya'nın Hoffenheim takımıyla Bad Wimsbach kasabasında karşılaştı. Bol golün atıldığı maç 3-3 beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor'un gollerini Abdülkadir Parmak, Yusuf Yazıcı ve Yusuf Sarı kaydetti.

BAŞKAN AĞAOĞLU TİRİBÜNDEN İZLEDİ 

Trabzonspor kampından bir saniye ayrılmayan Başkan Ahmet Ağaoğlu Karşılaşmayı Yönetim Kurulu Üyeleri ve Basın Sorumlusu Can Karyağdı ile birlikte Tiribünden izledi.

CAMPI İLK KEZ

Trabzonspor'un yeni transferlerinden Arjantinli savunma oyuncusu Gaston Campi, Hoffenheim maçıyla birlikte bordo-mavili forma ile ilk maçına çıktı.

NOVAK RİSKE EDİLMEDİ

Trabzonspor'da sağ ayağında hissettiği ağrı nedeniyle dün yapılan antrenmanda yer almayan sol bek oyuncusu Filip Novak, Hoffenheim maçında riske edilmeyerek oynatılmadı. Novak'ın ciddi bir sakatlığının bulunmadığı kaydedildi.

EKUBAN'DA KAMPA KATILDI

Trabzonspor'un Ganalı forvet oyuncusu Caleb Ekuban, bordo-mavili takımın Avusturya kampına katıldı. Afrika Uluslar Kupası maçları nedeniyle izin verilen ve öğle saatlerinde kampa gelen Ganalı oyuncu, kulüp başkanı Ahmet Ağaoğlu ve teknik direktör Ünal Karaman ile bir süre sohbet etti. Ekuban, Hoffenheim ile oynanan hazırlık maçını da saha kenarından izledi.

HOFFENHEIM ÜST ÜSTE İKİ MAÇ YAPTI

Trabzonspor'un Avusturya kampında ikinci hazırlık maçını oynadığı Almanya ekibi Hoffenheim, bordo-mavili takımla oynadığı maç öncesi aynı sahada Verona ile başka bir hazırlık maçı oynadı. Hoffenheim her iki maça da farklı kadrolar ile çıktı.

TARAFTARLARDAN YOĞUN İLGİ

Bu arada Trabzonspor taraftarları Hoffenheim ile oynanan hazırlık maçına yoğun ilgi gösterdi. Tribünlerin tamamı dolarken yer bulamayan taraftarlar saha kenarlarından maçı izlemek zorunda kaldı. Taraftarlar, bordo-mavili futbolcularla da fotoğraf çektirdi.

.

.