HEKİMOĞLU DÖNÜŞÜMLÜ BAŞKANLIK İÇİN HACIOSMANOĞLU'NUN KAPISINDA 
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com  

Geçtiğimiz Günlerde Başkan adaylığını resmen açıklayan Celil Hekimoğlu o gün Benim Başkanlığımdan başka oluşum olamaz biz Bir yıldır çalışma yapıyoruz Trabzonspor için ve herkese gittim Trabzonspor için varım diyebilen taşın altına elini sokacak olan gelsin listeye girsin demişti. 

Aradan fazla bir zaman geçmeden Celil Hekimoğlu yaklaşık 1 yıldır ciddi şekilde hazırlandıklarının vurgulayarak, bu yöndeki kararlılıklarından herhangi bir sapma olmadığının altını çizerek, “Bunu yaparken camiada oluşan gündeme de gözümüzü ve kulağımızı kapatamayız. Şartları iyi belirlenmiş, dönüşümlü başkanlık modeline olumsuz bakmıyoruz. Eğer kamuoyunda bu yönde bir fikir birliği oluşmuşsa, ki öyle görülüyor, biz buna hayır demeyiz” ifadelerini kullandı.

Adaylığını henüz resmen açıklamayan ancak kamuoyunda ismi bu anlamda ön plana çıkan Muharrem Usta ile son seçimli genel kurulda aynı ekip içerisinde yer aldıklarını hatırlatan Celil Hekimoğlu, “Geçen sürede oluşan bazı fikir ayrılıkları nedeniyle yollarımız ayrıldı gibi görülse de dostluğumuz ve arkadaşlığımızda herhangi bir eksilme olmadı. Kendisiyle ve yakın çevresindeki ortak arkadaşlarımızla görüşmelerimiz sürekli devam ediyor. Bu yüzden bizim açımızdan kesin çizgiler söz konusu değil. Yapılacak özel bir protokolle 3 yıllık görev süremizin ilk 1.5 yılı bizim, ikinci 1.5 yılı da Sayın Muharrem Usta’nın başkanlığında bizlerin de için de olacağımız bir ekip hazırlanabilir. Eğer camia da bunu uygun görürse kendi açımızdan herhangi bir sorun söz konusu değil. Kulüp yeniden bir değişim ve dönüşüm ihtiyacındaysa, kuruluş döneminde büyüklerimizin gösterdiği bu özveriyi bizler de göstermeye hazırız” diye konuştu.

CELİL HEKİMOĞLU MUHARREM USTA'DAN SONRA HACIOSMANOĞLU İLE DE KONUŞMAYA GİTTİ 

Trazonspor Kulüp Başkan Adaylığını ilk kez açıklayan Celil Hekimoğlu önce benim Listem demişti ,sonra Muharrem Usta ile Görüşerek 1.5 Yıl Muharrem Usta Yönetsin 1.5 Yıl Ben Yöneteyim Dedi , Hekimoğlu bu gün gün içinde Trabzonspor Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile görüşmek için Mehmet Ali Yılmaz Tesislerine gitti ama Hacıosmanoğlu tesislerde yoktu acaba İbrahim Hacıosmanoğlu'na 3 yıllık Başkanlıkta birer yıl yönetelim gel beraber olalım mı diyecekti. Celil Hekimoğlu kazanamayacağını mı anladımıki karşısındaki aday olabilecek kim varsa Başkanlığı bölüşmeyi teklif ediyor . Hekimoğlu güne dek Listemi yaptım 50 Kişi içerisinden eleyipte son şeklini vereceğim demişken neler oldu'da Başkanlığı dahi bölüşmeye açtı bunu ilerleyen günlerde anlayacağız . 

HEKİMOĞLU'NDAN SONRA TAHSİN USTA'DA ADAYLIĞINI AÇIKLADI 

Trabzonspor Kulübü eski yöneticilerinden Tahsin Usta, Başkanlığa aday olduğunu ve ekibi ile beraber bugünkü üzücü duruma çözüm olacaklarını, değerlere sahip çıkan bir anlayışla hizmete talip olduklarını söyledi.


Tahsin Usta'nın Adaylığını açıklamasından sonra bütün gözlerin İbrahim Hacıosmanoğlu'nun ve Muharrem Usta'nın Adaylığını açıklamasına çevrildi.