Trabzonspor'da teknik direktör Hami Mandıralı Kayserispor galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu

Mandıralı şöyle konuştu;

“İki maç oynadık. Güzel futbol ortaya koymuş fakat sonuç alamamıştık. Bu maç sonuç almamız gereken bir müsabakaydı. Zaman zaman iyi oynadık. Ancak geriye düştük. İkinci yarıda hem Trabzonspor hem de futbolcularımız kimliklerini ortaya koydu. Tebrik ediyorum onları. Biz sadece onların başında abiyiz. İkinci yarıda güzel futbolun yanında gelen üç puan bizi mutlu etti. Böyle oynamaya devam edeceğiz. Neler getireceğini ise hep birlikte göreceğiz.

Maçı oyuncular oynar. Saha içerisinde gelişen olaylar onların inisiyatifindedir. Çünkü biz ne dersek diyelim uygulayıcı onlardır. Oyunu zaman zaman rölantiye alıp zaman zaman da hızlandırmaları onların eseriydi. Bugün takım oldular. Bu nedenle de ayrıca onları kutluyorum.

Torino’da söylemiştim. Dik oynayacağız. Bundan sonra da böyle devam edeceğiz. Bu felsefeyi ve kazanma duygusunu aşılamak gerek. Bugün daha fazla forvetle oynama gereği duyduk. Maçı kurtarmamız gerekiyordu. Hamlelerimiz de tuttu. Hem Henrique hem de Janko katkı sağladılar. Formayı oyuncular alır. Bundan sonra bu tercihlerimizi etkileyebilir.”