Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı yarın akşam Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanacak olan UEFA Avrupa Ligi Trabzonspor-Juventus maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Hami Mandıralı yaptığı açıklamada futbolun sonuç oyunu olduğunu söyleyerek "Futbol sonuç oyunu, kazandığınız zaman anlamlı oluyor. Maçın ikinci yarısı iyi kontra atak futbolu sergiledik. Verilmeyen bir golümüz var. O golle Trabzon'a gelsek daha iyi olacaktı. Ama şunu gördük ki iyi oynadığınızda ve kaybettiğinizde de tebrikler alıyorsunuz. Yediğmiz gollerde şanssız olduğumuzu söyleyebiliriz. Plan yapmak ne kadar doğru bilmiyorum ama bizim planımız oyuncularımızın sahada gösterdikleri performanstır. Juventus ve Kayserispor maçında olduğu gibi iyi oynarsak kazanabiliriz. Ama karşınızda Juventus var. Trabzonspor hucum oynamalı. Defansı bırakmadan hucum oynamalı. Oyuncularımıza güveniyoruz. Taraftarlarımız da bize destek olsunlar. Biz bütün sonuçlara açığız, sonuçta futbol oynuyoruz." dedi.

Mandıralı hakemlerle ilgili sorulan bir soru üzerine "Hakemlere karışamayız. Karışırsabilseydik sonuçlar bizim lehimize olurdu. En büyük avantajımız oyuncularımız. Juventus'tan çekinmiyoruz. Yakışanı yapmaya çalışacağız. Yarın neler olacak hep beraber göreceğiz." dedi.

Yeni transfer Özer Hurmacı ise hakemle ilgili sorulan bir soru üzerine "Ben hakemin maçı dengeli yönettiğini düşünmüyorum. Dengeli olsaydı sonuç farklı olurdu. Yarınki maçta hakemin daha dengeli yönetmesini istiyorum. Biz de elimizden geleni yapıp şansımızı yüzde 61'e çıkarıp istediğimiz sonucu almayı düşünüyoruz." dedi.

Özer Hurmacı "Şehrimiz için, ülkemiz için önemli bir maç. İlk maçta gördükki iyi bir futbol oynadık. Skor tam istediğimiz gibi olmadı. Verilmeyen bir golümüz vardı. Neticesinde ikinci maçta kendi evimizde oynuyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapıp, bir çok takıma mağlubiyeti tattırdığımız gibi Juventus'u da mağlup etmek istiyoruz." şeklinde konuştu.

Hami Mandıralı Juventus'ta özel önlem alacağı futbolcu olup olmadığı ve Malouda ile ilgili sorulan soru üzerien "Hepsine önlem almaya kalksak oyuncu yetiştiremeyiz. Biz oyuncularımıza gerekenleri söyleyeceğiz ve onlar saha içinde gerekeni yapacaklar. Sakat oyuncumuz yok. Malouda kadroda olacak ama sakatlıktan yeni çıktığı için biraz eksiği var." dedi.