Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Trabzonspor bugün son hazırlık maçını oynadı.

Schwaz stadında Alman Bundesliga takımlarından FC Augsburg ile karşılaşan Trabzonspor rakibine 3-1 mağlup oldu.

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, 10 kişilik bir transfer oluşmasını beklediğini belirterek, "Farklı bir durum bulmayı beklerken bu değişlik acil bir şekilde gerçekleşmezse burda kalmayacağım" dedi.

Maçı kaybettileri için üzüntülü olduklarını ifade eden Halilhodzic, "60 dakika güzel oynadığımızı düşünüyorum. Getirdiğimiz oyuncu grubunun daha iyisini yapabileceğini düşünüyorum, yapabilirler mi yapamazlarmı. dediğim gib iakın bir zamanda umarım 10 kişilik transfer oluşmasını bekliyorum. farklı bir durum bulmayı beklerken bu değişiklik acil bir şekilde gerçekleşmezse burada kalmayacağım. Açık ve net bir cevabım size olmuş oldu. Trabzonspor'un arzusu isteği var. ve bende bunu birinciliğe oynamak için geldim. Sadece üzüntülü değilim çok da sinirliyim. Gelecek günlerde her anlamda çok farklı farklı şeyler gelişebilir. Göreceğiz.

Tek söyleyeceğim 10 kişinin gelmesinin gerektiği ve geleceğidir. 5 yabancı ve 5 yerli oyuncunun gelmesini ihtiyaç duyduğumu iletebilirim size.

Bazı konular hakkında birileriyle konuşmama gerek yok. Trabzon'a gelmemin nedeni birincilik için mücadele etmek. Getirdiğim oyuncu grubu buna müsahit değil. Çok takviye yapmamız gerekiyor. Yabancı transferlerinde bize hizmet ve kalite anlamında bize bir şeyler katabilecek transferlere ihtiyaç var. Lig başlamadan sonra yapmamız gereken çok çalışmalarımız var. Bu kadar kısa sürede bunların hepsini nasıl yapabileceğimizi inanın bilemiyorum.

Sadece Cardozo değil 10 kişiyle görüşmelerimiz olacak. Bazı transferleri halletmemiz için zamana ihtiyacımız var. O yüzden yoğun çalışıyoruz. Sabah gece sürekli çalışıyoruz. Bazı şeylerde geç kaldık. Herhangi bir şekilde bu takım lige hazır değil olmayacak. O yüzden çok sinirliyim.  

5 gün değil 5 ay lazım. Takviyeleri yaptıktan sonra 4-5 aya ihtiyacımız var. Futbolda 1 hafta yapılan işler değil bunlar. Sahaya süreceğimiz 11'i hepsi Zidane olduğunu farzetseniz de o da işlemez. Zamana ihtiyaç var.

Belkalem Medjanin konusunda imza atıldı diye , "Size net cevap vermeyeceğim. 2-3 gün içinde herşey belli olacak. Bu takımın takviyeye ihtayacı var. Arzu ve isteğe ulaşabilmek için biraz daha kaliteyi getirebilecek  oyunculara ihtiyacımız var. Bunun içinde birkaç aylık çalışmaya ihtiyaç var. Oyun anlayışına takım adına herşeyi oturtmak için birakç aya ihtiyacım var o yüzden biraz tedirginim" dedi.