Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, taraftarından şampiyonluk için 1 yıl  süre istedi.

"HİZMET İÇİN VARIM"

"Büyük Başkan" tezahüratları eşliğinde karşılanan İbrahim Hacıosmanoğlu, kısa yürüyüşün ardından yaptığı konuşmada tezahürata değinen Başkan Hacıosmanoğlu, şöyle dedi:

"Büyük başkan, tezahüratları yapıyorsunuz. Önce büyük başkan olmayı hak edelim, daha sonra bağırırsınız. Büyük başkan olabilmek için Trabzsonspor'u şampiyon yapmak yetmez. Avrupa şampiyonu yapmamız lazım ki, büyük başkan olalım. Ben hep söylüyorum, ben Trabzonspor başkanı değilim, Trabzonspor sevdalılarına hizmet etmek için varım."

"ŞAMPİYON YAPACAĞIM DİYEN SİZİ KANDIRIYORDUR"

Göreve geldikten sonra kulüp yönetiminde önemli değişiklikler yaptıklarını söyleyen Başkan Hacıosmanoğlu, kulüpten nemalanan bazı kesimlerin kendisini sevmediğine dikkati çekerken şöyle konuştu:

"Biz Trabzon'da bu anlayışı değiştirdik, çok şeyi değiştirdik, o yüzden bizi halkın dışında Trabzon'da sevmeyenler var. Trabzon'u bu hale getirenlerden hesap sormak lazım. Sadece sağa sola transferlere giden paraları söylemiyorum, nemalanan kısımdan kestiğimiz senelik 10 Milyon TL'nin üzerinde bir para var. Bu seneyi kayıp olarak geçirdik ama dikkat ettiyseniz bütün kongre sürelerinde hep şunu söyledim. Her kimse, (Önümüzdeki sene transfer yapacağım, Trabzonspor'u şampiyon yapacağım) diyorsa, önce kendini, sonra sizi kandırıyordur. Ben seçim sürecinde de bunlar söyledim. Trabzonspor'da köklü değişime, yeniden yapılanmaya ihtiyacı var, dedim. Anlayış değişikliğine ihtiyacı var, dedim."

"PARA VERİP GÖNDERMEYE ÇALIŞIYORUZ"


Transfer konusunda yapılan eleştirilere de cevap veren Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, bu konuda şunları söyledi:

"Neden, transfer yapmıyorsunuz, diyorlar. Transferi parasızlıktan yapmadık. Elimizdeki oyuncular, transfer yap baskılarına boyun eğilip yapıldı. Şimdi elimizdeki oyuncuları para verip göndermeye çalışıyoruz. Trabzonspor'un direk 11'de oynayacak 4 tane yabancı futbolcuya ihtiyacı var. Bu oyuncular yedek kulübesinde oturmayacak."

"GEREĞİNİ YAPARIZ"


Başkan Hacıosmanoğlu, son olarak taraftara seslendi, "Bundan önceki yönetimlere uzun süreler verildi. Trabzonspor sevdalıları, bize çok değil, 1 sene süre versinler. Başaramazsak Trabzonspor sevdalısı olarak gereğini yaparız, takımımızı tribünden desteklemesini de biliriz" dedi.