Spor Toto Süper Lig'in sona ermesiyle birlikte Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, bir dizi radikal kararlar alması bekleniyor. Önümüzdeki sezon güçlü bir yönetim ve güçlü bir takım ile yoluna devam etmek isteyen Hacıosmanoğlu, kongreye gidebileceği belirtiliyor.

Geçtiğimiz Mayıs ayında yapılan Olağanüstü Genel Kurul'da göreve gelen Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, görevde olduğu 10 aylık süre zarfında yönetim kurulunda yaşanan ayrılıklar nedeniyle ekonomik yönden daha güçlü bir yönetim kurulu oluşturmak için sezon sonunu beklediği öğrenildi. Daha önce istifa eden Osman İlyas ve İrfan Coşkun'dan sonra Yaşar Aşçıoğlu'nun istifasıyla önemli sıkıntı yaşayan bordo-mavili yönetimde Sebahattin Çakıroğlu ve Engin Kara'nda görevlerinde istifa etmesiyle içeride yaşanan sıkıntı gün yüzüne çıkmıştı. Daha etkin ve güçlü bir yönetim kurmak için titiz bir çalışma içine giren Hacıosmanoğlu, yargıtay kararını beklemeden sezon sonunun gelmesiyle birlikte bu düşüncesini hayata geçirmeyi planladığı belirtiliyor.

Trabzonspor'un ligdeki konumundan memnun olmayan Başkan Hacıosmanoğlu, gelecek sezon Avrupa'da olma adına kalan maçlara büyük bir önem veriyor. Sezon bitimine kadar oynanacak olan maçlarda Avrupa biletini garantilemek isteyen bordo-mavililerde kalan maçlarda eksikleri görme ve giderme adına belirleyici olacak. Takımın motivasyonunu bozmak istemeyen Başkan Hacıosmanoğlu, sezon sonuna doğru oluşacak tabloya göre almaya planladığı radikal kararları hayata geçirmesi bekleniyor. Güçlü bir takım oluşturmak için şimdiden kolları sıvayan Hacıosmanoğlu, gelecek sezon zirveyi kovalayacak ve Trabzonspor taraftarını mutlu edecek bir kadro kurmayı planlıyor.

HAMİ MANDIRALI'YA TAM DESTEK

Teknik Direktör Mustafa Akçay'ın istifasının ardından takımın başında teknik sorumlu olarak devam eden Hami Mandıralı'ya bordo-mavili yönetim tam destek verdi. Gelecek sezon takımın başında olup olmayacağı merakla beklenen teknik sorumlu Hami Mandıralı içinde kalan maçlar belirleyici olacak. Başta Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetim kurulu Mandıralı'ya büyük bir destek verirken, genç hoca ile devam etmek isteyen yönetimin, bu düşüncesinden çok alınacak olan saha sonuçlarının belirleyici olacağı belirtiliyor.

GOLCÜ İSİM DÖNÜYOR

Elazığspor maçında sarı kart cezalısı olması nedeniyle forma giyemeyen takımın en golcü oyuncusu olan Olcan Adın, Gençlerbirliği maçıyla birlikte yeniden sahalara dönüyor. Kaleci Onur ile birlikte bu sezon takımın en istikrarlı oyuncusu olan Olcan, bu sezon forma giydiği 26 maçta 8 gol atıp 7 asist yaparak takımın en skorer oyuncusu oldu. Bordo-mavili takımın bu sezon beklentilere cevap vermese de Olcan Adın göstermiş olduğu performans ile takımın en iyilerinden biri oldu. Olcan ortaya koyduğu performansla da Avrupa piyasasındaki değerini arttırdı. Kaleci Onur'dan sonra takımın en pahalı ismi konumuna gelen Olcan 9 Milyon Euro'lu (21 Milyon TL) fiyatıyla dikkat çekti.