Gurbetçi Gençler; ''Bizlere Çifte Standart Uygulanmaktadır''

Trabzonspor Taraftar Grubu Gurbetçi Gençler ,haftalardır hazırlanmış oldukları Beşiktaş-Trabzonspor Deplasman Karşılaşmasına yeteri kadar Maç bileti verilmediğinden bakın nasıl açıklama yaptı. 

Görülen lüzum üzerine yaşanmasını ummadığımız ve beklemediğimiz çifte standart Tribün bileti kontenjanları hakkında açıklama.

İsminde ve kaderinde Gurbet olan grubumuzun süregelen yıllar boyu Trabzonspor için verdiği emek ve döktüğü alın teri hepimizin malumudur.

Bugün gelmiş olduğumuz noktada ise Beşiktaş maçı için haftalar öncesinden Passolig kartlarımıza maç biletlerinin ücretlerini kuruşu kuruşuna yükleyerek, bize ayrılacak kontenjanı beklemeye başladık. Ancak tüm temsilciliklerimizle hazırlandığımız, haftalardır yapmış olduğumuz çalışmalar planlamalar, organizasyonlar ve kartlarımıza yüklediğimiz paralar hiçe sayılmıştır. Bu bağlamda kulübümüz tarafından bize sözü verilen evimiz olan deplasman tribünlerindeki kontenjanımız yok denecek kadar minimize edilerek ahbap - çavuş ilişkisi güden yöneticilerimiz tarafından başka kanallara kaydırılmıştır.

Bu takımın asıl sahibi olan biz taraftarlara ait o deplasman tribünlerinin yöneticilerin hatır gönül ilişkileri için blokeli tutularak yavaş yavaş nasıl VİP tribününe döndüğünü hayretle izlemekteyiz.

Aylardır deplasman deplasman gezerek bu günü en çok hak eden cefakar yüzlerce kardeşimiz kasıtlı ve göz göre göre bu organizasyonun dışında bırakılmıştır.

Bilindiği üzere futbol futbolcunun yönetim yöneticinin tribün taraftarın işidir. En iyi bildiğimiz tribün işinde sözüm ona bir taraftar sorumlusu tanımıyoruz. Tek sorumlumuzun kendimiz olduğunu hatırlatıyoruz.

Söz konusu bu olayı yakinen takip ettiğimizin altını çizer, gasp edilen haklarımızın takipçisi olduğumuzu belirtiriz.

Gurbetçi Gençler olarak Beşiktaş maçında tribünde ki yerimizi bu şartlar altında alamayacağımızı önemle arz ederiz.

Büyük Trabzonspor Taraftarına saygılarımızla…

GURBETÇİ GENÇLER 
1 9 8 0