Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu tarafından, Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde verilen iftar yemeğine katılan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzonspor’a desteğin artarak devam edeceğini belirtti. 

Genç, “Bu yıl ilk olarak tüm personelimize kombine alarak Trabzonspor’a ciddi bir katkıda bulunduk. Bunun yanı sıra Belediye Meclisimizin aldığı karar ile Çukurçayır Mahallemizde bulunan eski belediye binamızı da Trabzonspor’umuza bağışladık. Trabzonspor’umuza hem maddi hem de manevi olarak desteklerimiz her daim sürecektir. Trabzonspor bizim marka değerimizdir. Bütün güzellikleri hak ediyor. Kulübümüzün daha başarılı olması için bu kulübe gönül veren herkesin elini taşın altına koyması gerekir. 

Finans sorunları yaşayan Trabzonspor'umuza sezon başı kombine desteği yaparak örnek olmak istedik. Yaptığımız kombine ve diğer desteklerin çok önemli olduğunu ve Anadolu efsanesi olarak adlandırılan takımımızı tekrar o eski günlerine geri getirmek için bir yol açtığımızı düşünüyorum. Trabzonspor sevdalısı herkesi, gücü nisbetinde takımımıza destek olmaya davet ediyorum. Hafta sonu oynanacak olan Beşiktaş maçında da takımımıza başarılar diliyorum. Taraftarlarımızın da Akyazı’yı doldurmalarını rica ediyorum” dedi.