Mücadeleyi bordo-mavili ekip 2-1 kazandı. Trabzonspor'a galibiyeti getiren golleri 15. dakikada Sörloth ve 32. dakikada Novak kaydetti. Fenerbahçe'nin tek golünü ise 1. dakikada Kruse attı.

Bir Galibiyet Pozuda Trabzonspor Yönetiminden 

Bu sonucun ardından Trabzonspor 1 maç eksiğine rağmen 38 puana yükseldi ve Fenerbahçe'nin üstüne çıktı. Sarı-lacivertliler ise 37 puanda kaldı. Gelecek hafta Trabzonspor deplasmanda Gençlerbirliği'nin konuğu olacak. Fenerbahçe ise sahasında Alanyaspor'u konuk edecek.

 Trabzon'da tartışmalı pozisyon
Trabzon'da tartışmalı pozisyon
Trabzonspor'un sahasında Fenerbahçe'yi konuk ettiği mücadelenin 5. dakikasında yaşanan bir pozisyonda, bordo-mavili ekip penaltı bekledi.

Çimşir ile ligde kazanmaya devam etti

Trabzonspor, 40 yaşındaki teknik adamı Hüseyin Çimşir yönetimindeki ikinci lig maçından da galibiyetle ayrıldı. Çimşir yönetiminde ilk lig karşılaşmasında Kasımpaşa'yı 6-0 yenen bordo-mavililer, Fenerbahçe müsabakasını kazanarak 2 maçta 6 puan elde etti.

Sörloth, 16 gole ulaştı

Trabzonspor'da Alexander Sörloth, Fenerbahçe ağlarını havalandırarak gol krallığı yarışındaki iddiasını sürdürdü. Bordo-mavili futbolcu, sarı-lacivertliler karşısında takımının 1-1 eşitliği yakalamasını sağladı.