Galatasaray ile Trabzonspor, Süper Lig'in 30. haftasında Türk Telekom Stadı'nda karşılaşacak, zirve karışacak! Başakşehir'in kazandığı haftada şampiyonluk umutlarını sürdürmek isteyen iki takımın mücadelesinde Galatasaray sahaya birçok eksikle çıkacak. İşte Galatasaray - Trabzonspor maçının muhtemel 11'leri05.07.2020 - 10:48 | Güncelleme: 05.07.2020 - 10:48FUTBOL

Süper Lig'de şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren mücadelede Galatasaray, Trabzonspor'u konuk edecek. Son 5 maçında 4 puan alabilen ve şampiyonluk yarışında geriye düşen Galatasaray sahaya birçok önemli oyuncusundan yoksun çıkacak. Ankaragücü beraberliğiyle yarışta geriye düşen Trabzonspor'un ise Başakşehir'in kazandığı haftada puan kaybına tahammülü yok!

HABERİN DEVAMI


Türk Telekom Stadı'nda oynanacak maç saat 21.00'de başlayacak. Mücadeleyi hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Ligde son 5 maçında sadece 4 puan alabilen ve şampiyonluk yarışında geri düşen sarı-kırmızılı ekip, haftaya 52 puanla lider Medipol Başakşehir'in 8 puan arkasında 4. sırada girdi. Turuncu-lacivertlilerin dün aldığı galibiyetle 11 puan geriye düşen sarı-kırmızılıların birçok eksiği bulunuyor.


Kiralık geldiği Monaco ile yaşanan sözleşme krizinden dolayı Galatasaray'a veda eden Henry Onyekuru, Trabzonspor mücadelesinde forma giyemeyecek. Sarı-kırmızılılarda, Fernando Muslera, Florin Andone ve Mario Lemina sakatlıkları, Adem Büyük ise cezası nedeniyle karşılaşmada görev yapamayacak.


Sakatlıkları bulunan Marcao ve Radamel Falcao'nun durumu ise maç saatinde belli olacak. Terim'in dün forma beklediğini açıklayan Marcao'yu oynatması, Falcao'yu ise riske etmemeyi düşündüğü öğrenildi.

HABERİN DEVAMI


DÖRT FUTBOLCU SINIRDA

Galatasaray'da Trabzonspor mücadelesi öncesinde 4 futbolcu sarı kart cezası sınırında bulunuyor. Sarı-kırmızılı ekipte Jean Michael Seri, Sofiane Feghouli, Ömer Bayram ve Marcelo Saracchi, kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşecek ve 31. haftadaki Aytemiz Alanyaspor maçında görev yapamayacak.


FIRTINA'YA SAKATLARDAN İYİ HABER

Trabzonspor'da kart cezalıları Portekizli futbolcu Joao Pereira ile İranlı stoper Majid Hosseni, Galatasaray karşısında forma giyemeyecek.


Karadeniz ekibinde, Galatasaray maçı öncesi sakatlıkları nedeniyle oynayıp oynamayacakları belirsiz olan Ekuban, Abdulkadir Parmak ve Nwakaeme'den ise iyi haberler geldi. Son taktik antrenmanda zaman zaman takımla çalışan üç oyuncunun da Galatasaray maçında oynayabileceği öğrenildi.

MUHTEMEL 11'LER

GALATASARAY 

OKAN KOCUK


MARIANO


DONK


MARCAO


SARACCHI


SERI


FEGHOULI


TAYLAN


BELHANDA


ÖMER BAYRAM


EMRE AKBABA

TRABZONSPOR


UĞURCAN


KAMİL AHMET


DA COSTA


CAMPI


NOVAK


SOSA


BADOU NDIAYE


ABDÜLKADİR ÖMÜR


EKUBAN


NWAKAEME


SÖRLOTH