''O SENE BU SENE'' TAKIMINA SAHİP ÇIK 

Bordo-mavili ekipte sakatlıkları sona eren Hamsik, Bakasetas, Koita ve Abdülkadir Parmak kafilede yer aldı. Kritik mücadeleyi Cüneyt Çakır yönetecek. Maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri futbolseverler tarafından merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Fatih Karagümrük - Trabzonspor maçı ne zaman? Trabzonspor maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? Saat kaçta?

FATİH KARAGÜMRÜK

13. hafta sonunda 22 puanla 6. sırada bulunan Fatih Karagümrük, geçtiğimiz hafta Kasımpaşa'ya 3-1 yenerken ilk 11'den 3 önemli oyuncusunu da kaybetti. Sol stoper Ervin Zukanovic, sağ bek Vegar Hedenstad ve kaptan Lucas Biglia cezalı duruma düştü. 

Takımda ayrıca 4 isim de sakat! 

Medhi Benatia, Burak Bekaroğlu, Kerim Frei ve Fabio Borini de Trabzonspor karşısında forma giyemeyecek...

TD Francesco Farioli'nin "Serhat, Luckassen, Balkovec & Caner" savunma dörtlüsüyle maça başlaması bekleniyor.

Biglia'nin yokluğunda orta alanda aynı görevi Adnan Uğur üstlenecek. Adnan'ın yanında Jimmy Durmaz ve Andrea Bertolacci olacak.

Hücum merkezinde bu sezon 8 gol katkısı (7 gol - 1 asist) aldıkları Aleksandar Pesic görev yapacak. Kanatlardan desteği Ahmed Musa ile Yann Karamoh verecek.

TRABZONSPOR
33 puanla Süper Lig'in zirvesinde yenilgisiz bir şekilde yer alan Trabzonspor'da ise Erce Kardeşler, Hüseyin Türkmen ve Gervinho deplasman kafilesinde sakatlıkları dolayısıyla yer almadı.

Cezası biten Uğurcan Çakır eldivenleri devralacak. Arda Akbulut bu kez yedekte bekleyecek.

Sakatlıkları atlatan Marek Hamsik, Tasos Bakasetas, Fode Koita ve Abdulkadir Parmak takımla birlikte İstanbul'a geldi ancak hiçbirinin; Hamsik ve Bakasetas da dahil olmak üzere; ilk 11'de maça başlaması beklenmiyor.

Orta alanda "Berat, Siopis & Abdülkadir Ömür" üçlüsünü, hücumda da "Djaniny, Nwakaeme & Cornelius" izleriz.

Bu isimler geçen hafta Gaziantep FK karşısında ilk yarıda 3-0'ı bulup maçı 45 dakikada kapatmış ve haneye 3 puan yazdırmıştı.